9 híres színésznő, akik szépségversenyekkel indították be karrierjüket

Ma már egyre népszerűbb, hogy a modellként tevékenykedő lányok színésznőnek állnak. együk csak például Emily Ratajkowski-t, Cara Delevingne-t, vagy Rosie Huntington-Whiteley-t. Ezek a lányok mind-mind úgy határoztak, hogy kipróbálják magukat a filmvilágban. Rosie-t a “Transformers 3-ban”, és a “Mad Max – A harag útjában” lehetett látni. Emily a “Túl szexi lányban” és a “Holtodiglanban” szerepelt, míg Cara a “Valerian és az ezer bolygó városa” és a “Suicide Squad – Öngyilkos osztagban” szerepelt. Viszont ha hiszed ha nem nem ők voltak az egyedüliek, akik modellből vagy szépségkirálynőből színésznők lettek. Mai cikkünkben azokat a hírességeket gyűjtöttük össze, akik ilyen versenyekkel indították be karrierjüket.

1, Halle Berry

Mielőtt színésznő lett volna, és beírta volna magát a filmvilág történelmébe, mint első színes bőrű színésznő szépségkirálynőként kezdte pályafutását. Először 1985-ben választották meg mint “Young Miss America”, majd 1986-ban megkapta a “Miss Ohio” címet is. Ugyanebben az évben pedig a “Vice Miss USA” címet is elhappolta. Az utolsó korona belépőt adott neki a “Miss World” szépségversenyre, ahol a hatodik helyezést érte el.

2, Priyanka Chopra

Priyanka Chopra mind Bollywoodban, mind pedig Hollywoodban egyaránt brillírozik, ám karrierje a kifutón kezdődött. 2000-ben részt vett a “Miss India” szépségversenyen. Ebben a versenyben a második helyezést sikerült megszereznie. A “Miss World” szépségversenyen is megmérette magát. 18 évesen elnyerte a világ legszebb nő címét, ami nagyon jó ugródeszkaként szolgált színésznői karrierje során.

3, Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer, aki 61 évesen is kitűnő formában van 20 évesen csöppent bele a filmiparba. Ám az ikonikus színésznő is szépségversenyekről-szépségversenyekre járt, ami nagyon jól megalapozta jövőjét. 1978-ban elnyerte a “Miss Orange County”címet, a “Miss Kalifornia” versenyen pedig hatodik helyezést ért el.

4, Sharon Stone

Amikor Sharon középiskolás volt, megnyerte a “Miss Crawford County” versenyt, 17 évesen pedig a “Miss Pennsylvania” címet siekrült megszereznie. A folytonos győzelmek megnyitották előtte a kapukat a modell világba és a filmiparba.

5, Eva Longoria

A “Született feleségek” sztárja egyetemi évei alatt elnyerte a “Miss Corpus Christi” címet. Ezek után nem igazán vett részt újabb versenyeken, mert minden erejét bevetve a színésznői karrierjére koncentrált.

6, Sophia Loren

Sophia Loren nagyon sovány volt gyerekként, amiért társai, piszkafának csúfolták. 14 éves korában viszont megnyert egy szépségversenyt és 1950-ben elnyerte a “Miss Italy” címet. A lány annyira elkápráztatta a zsűrit, hogy egy külön kategóriát is létrehoztak neki, amit ugye szintén megnyert, ez a “Miss Elegancia” volt. Carlo Ponti-val való találkozása pedig nemcsak Lauren színészi pályafutását, hanem személyes életét is meghatározta.

7, Lucy Lawless

Lucy Lawless karrierjét a “Xena: A harcos hercegnő” indította be. Ám ezt megelőzően néhány szépségversenyen is indult. 1989-ben megnyerte a “Miss Új-Zéland” címet, azután pedig számos reklámban és TV-showban szerepelt.

8, Kim Basinger

Kim Basinger 17 éves korában megnyerte élete első szépségversenyét és “Miss Georgia” lett. Ezután lehetősége lett volna indulni a “Miss USA” versenyen, de végül elszalasztotta. Ezek után sikerült karriert építenie modellként és színésznőként is.

9, Gal Gadot

Amikor Gal 18 évesen befejezte a sulit, benevezett a “Miss Israel” versenyre. Gondold el azt a meglepettséget az arcán, mikor kezdőként minden tapasztalt modellt a háta mögé szorítva megnyerte a versenyt. Ezek után a “Miss Universe” versenyen saját országát képviselte.

Igaz, a nemzetközi versenyt nem sikerült megnyernie, de számos lehetőség csöppent az ölébe. 2 évig az Izrael-i Védelmi Erőknél volt, majd modellként kezdett dolgozni. 2008-ban kapta meg első jelentősebb szerepét a “Halálos iram” című filmben, ahol Gisele Harabo-t személyesíti meg.

Ti tudtátok, hogy innét indultak?

betöltés...