13 ember, aki nemrég jött rá, hogy családja valódi hírességekkel ápolt jó viszonyt

Képzeld csak el milyen lenne, ha rájönnél, hogy édesanyád, édesapád esetleg a keresztszüleid, vagy nagynénéd ma ismert hollywoodi hírességekkel ápolt jó viszonyt. Döbbenetes lenne nem igaz? – Tudni, hogy egyszer a te családtagjaid barátja, barátnője volt például John Travolta, Leonardo DiCaprio vagy Khloé Kardashian. Ha az ember a megfelelő helyen kutakodik, akkor nagyon érdekes fotókra, képekre, esetleg felvételekre bukkanhat az ember. Mostani posztunkban olyan emberek fotóit gyűjtöttük össze, akik nem is olyan régen jöttek rá, hogy egyes családtagjaik híres embereket ismertek.

1, A képen látható srác, már felnőtt férfi és nemrég jött rá arra, hogy iskolásként Ariana Grandeval adták elő a Hamupipőke című darabot.

2, Nemrég jöttem rá, hogy anyukám gyerekkori barátja maga John Travolta volt.

3, Ez a srác középiskolásként Khloé Kardashiannal járt együtt.

4, A képen látható lány megtalálta azt a képet, amin Kanye West-tel mosolyognak a kamerába. Teljesen elfelejtette, hogy régen ismerte a rappert.

5, A nagynéném valamikor Tupac Shakur barátnője volt.

6, Találtam a nagyszüleimnél egy képet, amin Leonardo DiCaprio van fiatalon. Kiderült, hogy régen a nagynénémmel randiztak.

7, A szüleim nemrég mesélték el, hogy régen Drake szüleivel barátkoztak. igen ő az a kis fekete hajú gyermek.

8, Kevin Hart a bátyám osztálytársa volt. Az évkönyvét lapozva jöttünk rá erre az információra.

9, A testvérem a 90-es években Randy Savage pankrátorral randizgatott. Ezen a képen épp azt játsszuk, hogy bunyózunk.

10, A nagynéném a profi ökölvívó Floyd Mayweatherrel járt, mikor még suliba járt.

11, Megtaláltam Mark Hamillt a nagynéném iskolai évkönyvében. Döbbenet, hogy soha nem mesélt róla, hogy ismerte Luke Skywalkert.

12, Az édesanyám és Mike Tyson régen egy párt alkotott.

13, Kiderült, hogy a nagybátyám Usher fodrásza volt régen.

Az ilyen jellegű képek valóban igazi kincsek, ugyanis ilyenkor eleveníti fel az ember a régi idők szép emlékeit. Ti jártatok valamelyik magyar celebbel egy suliba?

betöltés...