Mutatunk 5 erős, női csillagjegyet, aki függetlenségre született – Te köztük vagy?

Az elmúlt évtizedekben a női-férfi szerepek és viszonyok rengeteget változtak. A modern nők napjainkban már egyedül is nagyon jól elboldogulnak, nem feltétlenül van szükségük egy társra. A férfiak többsége viszont ma már arra panaszkodik, hogy egy kapcsolatban képtelenek férfinak maradni. Azonban, nagy valószínűséggel csak be kéne látniuk, hogy a klasszikus férfi-női szerepek szép lassan megszűnni látszanak. Ez a tendencia pedig tovább folytatódik majd.

Rohanó világunkban egyre több nő építi önálló, független életét, méghozzá saját egzisztenciával és karrierrel. Viszont, van öt olyan csillagjegy is, aki nem csak ezekben erős, hanem egy párkapcsolaton belül is domináns szerepet tölt be.

KOS

Idén fontos lépeseket teszel meg és a siker lehetősége is rendkívül nagy lesz. Ki kell használnod az adandó lehetőségeket vágyaid és álmaid teljesítésére, hidd el, nem fogod megbánni. Minél nagyobb célt tűzöl ki magad elé, annál nagyobb mértékű lesz a fejlődés is. Azok a Kosok, akiknek éppen nincs állásuk, végre rátalálhatnak álmaik foglalkozására, szakmájára.

BIKA

2020-ban fókuszálj a karrierre és a pénzszerzésre, ugyanis nagy hasznodra válhat. A csapatmunkában sokkal jobban tud fejlődni a kommunikáció közted és a kollégák között és így magad mellé tudod állítani azokat, akikre valóban szükséged lehet. Idén minden képességed meglesz ahhoz, hogy minden problémára megtaláld a megoldást és elsimítsd az összetűzéseket. Ebben az évben több bevételre számíthatsz, mint eddig bármikor.

IKREK

2020-ban képes leszel elérni egy nagy álmodat, amit már hosszú ideje dédelgetsz. Az anyagi helyzeted idén el fogja érni azt a szintet, ahol megszerezheted, amire mindig is vágytál. Lehet ez egy új otthon, egy autó vagy bármi, ami megéri a befektetést. Munkahelyeden pedig erőfeszítéseidnek köszönhetően fizetésemelésre vagy bónuszra is számíthatsz.

OROSZLÁN

2020-ban szakmai szempontból új lehetőségek nyílnak meg előtted. Nyitottabban fogsz gondolkodni, nagyobb ambíciód és bátorságod lesz ahhoz, hogy megtegyél bármit. Ha kilépsz a komfortzónádból, észre fogod menni a pénzügyi és a kapcsolati fejlődést is. Idén több pénz ütheti a markodat, mint tavaly, így akár egy luxusnyaralásra vagy bármilyen más kényeztetésre is nyugodtan költhetsz majd.

SZŰZ

A 2020-as év több szempontból is szerencsés lesz számodra. Először is, egy érintetlen ajánlatban részesülsz, amely rengeteg pénzt hoz majd a konyhára, méghozzá nagyon is könnyedén. Vétek lenne nem kihasználni ezt a lehetőséget. A bevételed növekedésével együtt a kapcsolataid is pozitív irányba változnak majd, ez pedig a szakmai életedre is jó hatással lesz.

betöltés...