23 ember, akik igazi kincsekre bukkantak a turkálókban

Ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend használtruhaboltban vásárolni, ugyanis ott olyan kincsekre lehet bukkanni, amit a legvadabb álmodban sem gondoltál. Számtalan márkás, és eredeti címkés ruhákat, cipőket, táskákat lehet ott találni, amik eredeti áron horror összegekbe kerülnek, de ott potom pénzért hozzájuk lehet jutni. Nyilván a legnagyobb baj, hogy az embereknek se ideje, se türelme egyesével, végignyálazni a ruhákat, mert egy idő után kedvüket vesztik és kisétálnak a boltból. Viszont tartja a mondás, hogy “Aki keres, az talál” és ez tökéletesen igaz főleg a turikba járó emberekre. A mostani posztunkban olyan személyeket hoztunk el, akik hatalmas kincsekre bukkantak turkálás közben, és még őj maguk sem hitték el, hogy híres tervezők ruháit viselhetik pár ezer forintért.

1, Csodálatos érzés egy Leon Max által tervezett kabátban lenni, amit kb. 9000 forintért vettem a turkálóban.

2, Ezt a csipkés ruhát még az 1970-es években készítették. A minap találtam rá egy turkálóban Firenzében. Egyszerűen imádom.

3, Ezt a csillag mintás Ralph Lauren ruhát kb. 2000 forintért találtam az egyik használt ruha boltban.

4, Nemrég egy divatbemutatón jártam, ahova a 600 forintos ruhámba mentem. Minden második ember megdicsért, és azt mondták lélegzetelállító vagyok.

5, Szerettem volna saját esküvői ruhát, de nagyon sokba kerültek. Az egyik turkálóban viszont találtam egyet potom 9000 forintért.

6, Ezt a ruhát 3000 forintért vettem az egyik használt ruhásnál. Életem legjobb vétele volt.

7, 3000 forintért vettem egy eredeti Diana von Furstenberg ruhát az egyik turkálóban. A legdurvább, hogy ezek a ruhák akár 500.000 forintba is kerülhetnek.

8, Ezen a kabáton még rajt volt a címke és nagyjából 1500 forintot fizettem érte. Még sosem volt ennyire jó kabátom. Nagyon boldog vagyok.

9, Sikerült 2500 forintért megszereznem ezt a Free People márkájú ruhát. Ezek a darabok 30-50 ezer forint között mozognak.

10, Ezt a J. Crew gyapjúkabátot 1500-ért vettem a turkálóban. Eredeti áron ezek több százezer forintba kerülnek.

11, 1600 forintot fizettem ezért a Pendleton márkájú kabátért. Volt egy folt rajta, de eltüntettem, szóval vagy egy tökéletes, márkás zakóm. Eredeti áron ezek kb 50 ezer forint körül mozognak.

12, Ezt a szuper Levi’s márkájú farmernadrágot a helyi turkálóban találtam. Összesen 400 forintot fizettem érte. Ennél jobb vásárt nem is csinálhattam volna

13, Ezt a Miu Miu márkájú ruhát 6000 forintért vettem a szülővárosomban lévő turkálóban. Ez azért is nagy szó mert ezek a ruhák akár egy millió forint fölött is lehetnek.

14, Találtam egy ruhát az egyik használt ruhásnál. Döbbenten vettem észre, hogy még a címke is rajta volt, sőt a belevarrt akasztók is.

15, Ezt a LA Fashion District márkájú estélyit 1700 forintért vettem meg egy turkálóban.

16, Ez egy Zara márkájú selyemruha, amit 1900 forintért sikerült megvennem.

17, Ez a gyönyörű Retrolicious márkájú vintage ruha 2500 forintba került a használt ruhásnál. Egyszerűen nem tudtam otthagyni, hiszen az eredeti ára 30-50 ezer forint között mozog.

18, Találtam egy gyönyörű Calvin Klein ruhát a turiban, amit képtelen voltam otthagyni. Most már csak meg kell várnom, míg az egyik barátnőm férjhez megy.

19, Az egyik használt ruhásnál találtam ezt az eredeti Pikolinos márkájú táskát, amit nagy valószínűséggel sosem használtak. A legtöbb ilyen márkájú táska akár 50 ezer forintnál is többe kerülhet, de sikeresen megvettem 3600 forintért.

20, 2500 forint volt ez a napelemes táska, amit a Goodwillnél találtam. Bolond lettem volna otthagyni.

21, Ez egy eredeti Longchamp táska, amit valószínű sohasem használtak. Rendes áron akár 50-60 ezer forintot is érhet, de sikerült 5000 forintért megszereznem.

22, Egy újabb kincsre bukkantam a turkálóban. Azt hiszem gyakrabban fogok odajárni. Ez egy eredeti Dooney & Bourke táska, ami nagyjából 50 ezer forintba kerülhet. Ezt a szépséget viszont 9000-ért vettem meg.

23, A minap bementem a Goodwillbe és találtam egy teljesen jó állapotban lévő Red Wing Iron Rangers bakancsot, ami bőven 100.000 forint fölött van. A boltban viszont 4600 forintért sikerült megvennem. Most én vagyok a legboldogabb ember.

Ti találtatok már hasonló kincseket a turkálókban?

betöltés...