Ez a 9 kép bebizonyítja, hogyan vernek át minket az Instagramon, nap mint nap

Tudjuk a hírességek mindig minden körülmények között a tökéletes formájukat hozzák és mi is arra törekszünk, hogy azt a szintet megüssük, ám ez nem megy mindig olyan egyszerűen. A sztárok mögött egy komplett csapat áll, akik állandóan igazítják a hajukat, sminkjüket, ruhájukat, elmondják, hogyan pózoljanak, hogy mindig előnyösen nézzenek ki… és a többi. Nekünk viszont soha senki nem mondja meg, hogyan álljunk vagy üljünk ahhoz, hogy szépek és vonzók legyünk. A mostani világban, ahol életünk szerves részét képezi az Instagram a Facebook no meg a technológia, már nagyon sok lehetőség van arra, hogy különböző filterek és a photoshop segítségével előnyös képeket töltsünk fel. Sokan persze élnek ezzel a lehetőséggel, csak abba nem gondolnak bele, hogy a valóságban pont nem úgy néznek ki, mint a feltöltött képeken.

Sarah Puhto, egy insta blogger, aki nagy figyelmet fordít az egészséges táplálkozásnak és a sportnak is egyaránt. Annak ellenére, hogy mindig odafigyel arra, hogy mit eszik nem büszkélkedhet modell testalkattal. Most bemutatja azt az egész világnak, de főként nektek, hogy mit kell tenni azért, hogy az előnytelennek ítélt testalkatotokból előnyöset varázsoljatok.

Úgy döntött, hogy szemlélteti miként vernek át bennünket a mai fiatalok. Ezen a fotón többnyire nincs mit magyarázni, mert egy jó beállás nagyon sokat tud javítani egy illető testalkatán, még akkor is ha nem túl vékony.

Ki kell választani a megfelelő fényviszonyokat, hogy a bőr hibái ne kapjanak hangsúlyt, és a megfelelő pózban kell állni, hogy az esetleges felesleg eltűnjön… persze csak a kép erejéig.

Ez a különbség egy jól beállított és egy nyugalmi pozíció között. Sarah tökéletesen bemutatta, hogyan kell úgy pózolni, hogy még a legjobb szemű embereknek se tűnjön fel a “csalás”.

Egy magas derekú bugyi, nadrág nagyon sokat tud csalni a hason, ugyanis teljesen leszorítja azt így nem látszik a fölösleg. Milyen jó, hogy a divattervezők kitalálták ezt a fazonú nadrágot.

Többnyire akkor lesz ilyen az ember hasa, mikor reggel felébred és még nincs a szervezetében sem víz, sem étel, illetve minden belső terméktől megszabadul. Természetesen ez az állapot is csak addig tart, míg el nem fogyasztod a reggelidet, ebédedet… stb.

Nemcsak magas derekú rövidnadrágok vannak, hanem hosszú gatyák is, amik szó szerint el tudják rejteni az előnytelen testformákat. Sőt, a fekete köztudott, hogy slankít, így mér többet lehet csalni. Ezeken kívül pedig azzal is jó tisztában lenni, milyen pózban álljon vagy üljön valaki.

Ha az ember a hasát behúzza a hátsóját kitolja és csak az egyik lábára helyezi a súlyát, akkor bizony nagyon vonzó és vékony megjelenést kölcsönöz magának, de amint visszaáll rendes pózba, ahogy általában szokott az összkép meglehetősen más.

Bizonyára nem egy olyan lányt láttatok már a tengerparton vagy tó parton, aki a bal képnek megfelelő pózban ült. Nos tudnotok kell, hogy az nem csak azért van, hogy vonzóbban tűnjön, hanem azért, hogy azokat a testrészeit, amiket nem szeret elrejtse.

Ti mit gondoltok az Instás képekről?

betöltés...