14 állat, akik 180 fokos fordulatot vettek az emberi szeretetnek hála

A tudósok már régóta megállapították, hogy az állatok jótékony hatással vannak az emberekre, és bizony ugyanez történik fordítva is. Rengeteg állat kerül napi szinten az utcára ám az emberi jóságnak hála hamar új családra tesznek szert, amit meg is hálálnak az újdonsült gazdiknak. A legszembetűnőbb mikor a kutyák, macskák előtte-utána képeit megmutatják a gazdik és a laikus ember is látni fogja, hogy mennyire jót tesz nekik a szeretet ereje.

1, “A bal kép két héttel azután készült, hogy elhozták a gazdájától, aki rosszul bánt vele a jobb kép pedig 1 évvel az után, hogy a legjobb barátom lett.”

2, “Az első kép akkor készült, mikor megtaláltam ezt a macskát, a második néhány nappal azután, hogy az orvosok látták, a harmadik kép pedig hat hónappal később készült róla.”

3, “Lucy egy évvel azután, hogy a menhelyre került. A bal oldali képen a menhelyen van, a jobb oldalin pedig az otthonunkban”

4, “4 hónap telt el azóta, hogy megtaláltam Marley-t és a kölykeit és további 3 hónapig tartott mire a bizalmába fogadott. Azóta mintha kicserélték volna.”

5, “Ezt a drága kutyust kikötötték egy bolt elé, mi örökbe fogadtuk elvittük egy másik országba, és azóta is velünk él. Szerintem ti is látjátok a különbséget.”

6, “Az út szélén találtam Freddit. Akkor még félénk volt, de nagyon kedves és aranyos kutya. Egy hónapra rá, ugyanolyan érdeklődve nézett rá, de már bátrabban.”

7, “Ez a kutya több mint 6 hónapig volt menhelyen. Miután örökbe fogadtam teljesen megváltozott. Ma már nem tudnám elképzelni az életem nélküle.”

8, “A macskámról készült kép 6 hónapos különbséggel”

9, “Litvániában találtam és Dániába vittem orvoshoz. Egészségügyi problémái voltak, beleértve az epilepsziát is. 4 év alatt legyőzte az összes betegségét, és csodálatos bundát növesztett”

10, “Ez a csontos kiscica 8 hetes volt, amikor rábukkantam. Hála a gondoskodásnak két évesen már egészen máshogy nézett ki.”

11, “Ő itt Archie, aki végre megtalálta otthonát köztünk. Hatalmas szeretetünknek hála sokkal boldogabb, mint valaha.”

12, “2018. áprilisában találtunk rá erre a lesoványodott kutyára. 2019. szeptemberében viszont egészségesen nézett ki. Őrülünk, hogy életünk részét képezi.”

13, “Lilyt a Pireneusokban mentették meg, mikor 1,5 éves volt. Ma 7 éves és nem is lehetne ennél boldogabb.”

14, “Ő itt Odin, akinek bal oldali képe akkor készült, mikor a szemetedben megtaláltam. Ma a fürdőszoba a kedvenc helye a lakásban.”

Ti fogadtatok már örökbe állatot?

betöltés...