10 híres gyerekszínész, akiket már évek óta nem láttunk

A “Reszkessetek betörők!” című filmben Macaulay Culkin játszotta a kedves és komisz tekintetű Kevint, aki egy pillanat alatt elnyerte a nézők szívét. Ma Culkin egyáltalán nem úgy néz ki, mint akkor abban az ikonikus filmben. Hab a tortán, hogy nemcsak saját megjelenését, hanem az egész karrierjét gallyra vágta. Hasonló sorsra jutott Lidsay Lohan is. Mai posztunkban olyan hírességeket szedtünk össze, akik gyerekként óriási karriert futottak be, de már évek óta nem lehet róluk hallani semmit.

1, Georgie Henley

Sokak szimpátiáját elnyerte a Narnia Krónikáiban látható Georgie Henley, aki Lucy Pevensie szerepét játszotta el. Most Georgie a “The Spanish Princess” című sorozatban játssza Margaret Tudor szerepét.

2, Haley Joel Osment

Ha szeretnéd tudni, hogy a „Hatodik érzékben” szereplő Haley milyen lett nagy korában, akkor nézd meg az “Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány” című filmet, mely a történelem egyik legveszélyesebb bűnözőjéről Ted Bundy-ról szól.

3, Christina Ricci

2018-ban megjelent a “Distorted” című thriller, amiben Christina Ricci játszotta a főszerepet. 1991-ben ő játszotta az ikonikus “The Addams Familyben” Wednesday Addamst.

4, Matthew Lawrence

Matthew Lawrence, az 1993-as „Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van” című filmben Chris Hillardot játszotta. A színész ma már 39 éves. Utolsó ismert szerepe a “Riley a nagyvilágban” című sorozatban volt.

5, Nicholle Tom

Nicholle az 1992-es “Beethoven” családi komédia sztárja volt, később viszont a Gotham sorozat egyik főszereplője lett, amiben a rendőrbiztos őrült lányát alakítja.

6, Anna Chlumsky

A “My Girl – Az első szerelem” című filmben játszott együtt Macaulay Culkinnel. A 38 éves éves színésznő legérdekesebb szerepe a “Halt and Catch Fire – CTRL nélkül” című sorozatban volt, ahol Dr. Katie Hermant alakította.

7, Abigail Breslin

Abigail “A család kicsi kincse” című filmben játszotta el Olive Hoover szerepét. Azóta természetesen gyönyörű felnőtt nő lett, aki a “Scream Queens – Gyilkos történet” című sorozatban tűnt fel legutóbb.

8, Jamie Bell

Jamie a 2000-es években játszotta el Billy Elliot szerepét, ugyanezen név alatt futó filmben. 2019-ben viszont beválogatták a “Rocketman” című filmbe, ahol Bernie Taupin karakterét alakítja.

9, Jonathan Lipnicki

Jonathan volt az a kisfiú, aki az 1999-es “Stuart Little, kisegér” című filmben George Little szerepét játszotta el. Akkoriban mindenki odáig volt cuki mosolyáért, ám azóta a kis színész felnőtt férfi lett. Legújabb filmje a 2019-es “Date” volt.

10, Lindsay Lohan

Az “Apád-anyád idejöjjön!” című filmben Lindsay két szerepet is alakított egyszerre, Hollyt és Anniet. Egy rövid szünet után, most újabb szerepet kapott a 2019-es “Among the Shadows” című filmben, ahol vámpírt alakít.

Ti emlékeztek rájuk?

betöltés...