Ez a lány 8 millió forintot költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint a Disney hercegnők.

A legtöbb kislány a Disney meséken nőtt fel. Látták, ahogy nap-mint nap hercegek mentik meg a bajba jutott hercegnőket és a naplementében ellovagolva megkezdik közös és csodálatos életüket. Melyik kislány ne szeretné pontosan ugyanezt? Jól tippelitek, mindegyik ezt szeretné. Nem egyszer játszadoztak már el a gondolattal, hogy hercegnővé váljanak és úgy éljék tovább az életüket. Milyen izgalmas lenne nem igaz?! Természetesen az idő előrehaladtával elmúlik ez a kis szeszély és évekkel később már nem is emlékeznek rá, hogy ilyen megfordult a fejükben. Ám cikkünk főszereplője nem tett le erről az álomról és mindent elkövetett azért, hogy igazi Disney hercegnő legyen.

Ő itt Sarah Ingle egy denveri származású fiatal lány, aki bizony hercegnővé változott. Tény, hogy nem a nap minden percében viselkedik és öltözködik úgy, mint egy Disney karakter, hanem csak este. Sarahnak úgy, mint a többi normális embernek van munkája. Napközben marketing menedzserként tevékenykedik, de este eljön a varázs és azt csinálja, amit valójában szeret.

Sarah azonban nem csak egy kimondott hercegnő bőrébe tud bújni, hanem szinte az összesébe. Konkrétan 17 különböző jelmeze van otthon a szekrényébe, amihez külön-külön paróka is tartozik. Elmondása szerint sokkal tovább tart királylánnyá válni, mint azt bárki gondolná.

A jelmezei sokkal több rétegből tevődnek össze, mint egy normális utcai viselet, a parókákat is szépen be kell lőni és megcsinálni, hogy azok semmiféleképpen se essenek le a fejéről és bizony a sminket is úgy kell elkészítenie, hogy ne vigye túlzásba, sőt mikor épp Elzának öltözik be a Jégvarázs című meséből, akkor még kontaktlencsét is be kell tennie, hogy még élethűbb legyen. Igen, elég macerásnak hangzik.

Semmilyen segítséget nem kér a jelmezek elkészítésében, mert mindegyiket ő tervezi meg egytől-egyig, és saját maga varrja meg. Tény, hogy ez a procedúra megint csak rengeteg időt vesz igénybe, főleg, amikor le kell vadászni egy adott ruhához az alapanyagokat. De ez még nem minden.

Sarah azt állítja, hogy a ruhákon és a parókákon kívül semmi másra nem költött. Tehát plasztikai műtétekre sem. Ami elég érdekes, hiszen elsőre mindenki azt gondolná hogy bizony jó pár alkalommal kés alá feküdt, hogy így nézzen ki, ám ez nem így van. Elmondása szerint az arca és megjelenése teljesen természetes és nem szándékozik plasztikai műtétekre menni.

Nem is csoda, hogy amikor beöltözik hercegnőnek és felteszi képeit Instagram oldalára, akkor mindenki megrohamozza őt különböző felkérésekkel. Olyan nagy népszerűségnek örvend hazájában, hogy többször hívták már meg rendezvényekre, szülinapi zsúrokra, amiért nagyjából 50.000 forintnak megfelelő összeget kér el. Sokszor volt például gyermek kórházakban, hogy felvidítsa az ott élő gyermekeket. Azt mondta az a legszebb a munkájában, mikor látja a gyerekek csillogó szemeit és mosolyait.

De nemcsak a civil emberek figyeltek fel Sarah adottságaira, hanem maga Disneyland is. Többször elment oda, hogy gyerekekkel fotózkodhasson és énekelhessen nekik. Bizony jól olvastátok Sarah énekel is. Nem is akárhogy, ugyanis hangja megszólalásig hasonlít a Disney hercegnőkéhez.

A való életben egyébként így néz ki párjával az oldalán, aki egyébként kísértetiesen hasonlít egy Ken babára, csak ő barna hajú.

Ti mit gondoltok megérte azt a sok-sok pénzt erre fordítani?

betöltés...