9 profi fényképes trükk, ami neked is segít, hogy tökéletes selfit készíts.

A mai világban nagyon fontosak a képek és a videók, mondhatni egyes emberek életének szerves részét képezik. De sajnálatos módon bizonyos személyeknek mindig meg kell szerkeszteniük a képeiket, hogy fel tudják tenni azt a közösségi oldalakra. Előfordul, hogy nem jó a fényviszony a szög, nem szépen billentik a fejüket és a többi. Van, hogy csak 50. alkalommal sikerül vállalható fotót csinálni, amit ki is tehetnek az internetre. Ma úgy döntöttünk, hogy összegyűjtünk néhány egyszerű kis trükköt, amivel szép, fiatalos, vonzó és nem utolsó sorban sokkal nőiesebb leszel, mint bármikor. Ha nem akarsz folyamatosan a Photoshoppal bíbelődni és időt na meg energiát veszíteni, akkor kövesd ezeket a tippeket és biztos lehetsz benne, hogy csak jó képek fognak születni rólad. Hogy ezt miért tudjuk biztosan, nos, ha  hírességeknek sikerül akkor bizonyára neked is fog.

1, Hunyorítás.

Ez a legújabb trükk, amit a hírességek használnak. Ha egy kicsit hunyorítanak a szemükkel, akkor fiatalabbnak és titokzatosabbnak tűnnek, mert kiemeli az arccsontokat. Amennyiben ehhez még egy apró mosoly is társul, akkor már sokat dobnak az összképen.

2, Haj az egyik oldalon.

Kylie Jennerről szinte csak úgy készülnek képek, hogy a haja az arca jobb oldalára van átfésülve. Ez a frizura kihangsúlyozza az állkapcsot és vonzóbb megjelenést biztosít. Nem utolsó sorban megmutatja milyen hosszú a hajkorona.

3, “Smize”

Az úgynevezett “smize-t” még Tyra Banks mutatta meg az “Amerika következő topmodellje” című műsorban. A smize azt jelenti, hogy nemcsak a száddal, hanem a szemeddel is mosolyogsz. Az interneten fent van egy videó, amiben bemutatja, hogyan is kell így nézni a kamerákba. Ezáltal a mosoly sokkal valóságosabbnak, hitelesebbnek fog látszódni.

4, Nyomd a nyelved a szájpadlásodra.

Köztudott, hogy az arccsontot bronzosítóval, pirosítóval lehet hangsúlyosabbá tenni. De mi van akkor, ha nincs rajtunk smink?! Nos, ha ki akarod emelni az arccsontod smink nélkül, akkor egyszerűen csak told a nyelved a szájpadlásodhoz, majd mosolyogj csukott szájjal.

5, Fotózás felülről.

A fentről lefelé történ fotózás sokkal előnyösebb szögben mutatja az adott illetőt pontosan ezért szeretik a hírességek is használni. Ezt gyakorlatilag nem lehet elrontani, ugyanis se tokája nem lesz az embernek, se karikás szeme, se semmi, ami negatív színben tüntetné fel. Még többet segíthetsz magadon, ha egy kicsit oldalra biccented a fejed, ugyanis ez lágyabbá teszi az arcvonásokat.

6, Hangsúlyos, telt ajkak.

A kacsa száj már nem divat többé, annak van egy sokkal elegánsabb és természetesebb változata, ami gyönyörű arcot és megjelenést fog kölcsönözni. Chrissy Teigen és Hilary Duff is ezt a trükköt alkalmazzák fotózáskor. Nem kell mást tenned, csak az orrizmaidat lefelé feszíteni, melynek következtében a felső ajkak egy kissé felfelé fognak állni. Ennek köszönhetően sokkal hangsúlyosabbak és teltebbek lesznek, mint alapjáraton.

7, A bal oldalról készített kép, mindig jó.

Minden egyes embernek van előnyös oldala, ami lehet jobb vagy bal. A hírességek valamilyen oknál fogva szinte csak bal oldalról készítenek magukról képet, ami jól is sikerül. A Wake Forest Egyetem szerint a bal oldal mindig dominánsabb, ugyanis a jobb agyfélteke felelős az érzelmekért és azok kifejezéséért. Az arcunk bal oldala tehát kifejezőbb, finomabb és kiegyensúlyozottabb, mint a jobb.

8, Állakat le.

Hasonló, mint a felülről fotózás, csak itt kissé lefelé és oldalirányba kell szegni a fejet, hogy kitakarjuk a tokát. Ez a trükk még vonzóbbá és nőiesebbé tesz, melynek következtében nem tudják a férfiak levenni rólad a szemüket. Ez a tekintet egyébként nagyobb szemeket kölcsönöz neked, és fiatalosabbá teszi az arcvonásodat.

9, Ne nézz a kamerába.

Minél távolabb van valaki a kameráktól, annál előnyösebben néz ki a fotókon. Bizonyára hallottátok már azt a mondást, hogy jól áll valakinek a távolság. De ezen kívül az nagyon előnyös és vonzó, ha valaki egyáltalán nem néz bele a kamerába. Valahogy ez még több nőiességgel ruházza fel őt.

Te használtad már ezelőtt valamelyik trükköt?

betöltés...