12 ironikus dolog, ami minden lánnyal megtörténik.

A nők élete nemcsak játék és mese, hanem kőkemény kihívások hada. A férfiak persze nem tudják mennyire nehéz, mikor a nyári melegben az összegubancolódott vizes hajba beleakad a napszemüveg, vagy mikor egy órákon át tartó készülődés semmivé lesz, ahogy kiteszik a lábukat az ajtón és még sorolhatnánk azokat a kellemetlen és bosszantó helyzeteket, melyek az őrületbe tudják kergetni a nőket. Mostani posztunkban összeszedtünk néhány képet, mellyel megpróbáljuk szemléltetni az erősebb nem képviselőinek, hogy nekik mekkora mázlijuk van,hogy nincsen ennyi problémájuk.

1, Egy randi alkalmával órákkal előbb elkezdenek készülni, majd mikor úgy érzik tökéletesek, kiteszik a lábukat a házból és teljesen összedől, amit eddig magukkal műveltek.

2, A legidegesítőbb pillanat, mikor órákon keresztülcsinálod a tökéletes manikűrt, erre a legeslegutolsó utáni pillanatban belenyúlsz…

3, A csajok így érzik magukat három óra ülés után a menstruációjuk kellős közepén.

4, Amikor a személyigazolványon és egyéb beléptető kártyán teljesen más emberek lennének, mint a való életben. Ilyenkor szokták dugdosni mindenki elől az ilyen tárgyaikat.

5, Amikor kinéznek egy ruhát a webshopban és úgy gondolják, hogy paraméterek alapján nekik is jól állna, majd amikor felveszik, akkor az elképzelés és a valóság még csak köszönőviszonyba sincs egymással.

6, A legtöbb lány sminkmesternek érzi magát. Beszerzik a legjobb termékeket, a legjobb eszközöket amikkel elkészíthetik a vonzó sminket, ám az eredmény közel sem lesz olyan, mint amilyenre számítottak.

7, Tuti, hogy legalább egyszer minden lány járt már így élete során. Amikor a combok összedörzsölődnek, akkor az anyag is kopik, ami egy idő után már nem bírja tovább. A legrosszabb, mikor ez a kedvenc farmerral történik.

8, Van, mikor egy sminkelés órákon át tart, holott már rég ott kellene lennie a megbeszélt helyen. Ilyenkor a barátnő megkérdezi, mégis miért késik, válaszul pedig egy ilyen képet küld, majd a harag teljesen elszáll, mert a tökéletes tusvonal meghúzása igazi művészet.

9, Iszonyú, hogy mennyi pénz el tud menni fehérneműre. A melltartók alapjáraton sem bírnak olyan sokat, és van ahol horror áron adják őket. Ha nagy idomok annak az a baj, ha kicsi akkor meg az, mert nem lehet rá normális darabokat találni.

10, Nincs is annál rosszabb, mint mikor teljesen megfeledkezel arról, hogy reggel kisminkelted magad és délután úgy döntesz, hogy hajatmosol.

11, Jó sok időre és kitartásra van ahhoz, szükség, hogy a legjobb képet elkészítsd és feltöltsd az Instagramra.

12, A nyári szezonban, előtérbe kerülnek a napszemüvegek, melyek teljesen meg tudják keseríteni a lányok életét, főleg mikor a hajukba akad és csak nagy nehézségek árán tudják kibogozni belőle.

Csajok nektek is ismerősek ezek a helyzetek?

betöltés...