Ezt a három horrorfilmet, senki nem meri megnézni. Te megnéznéd?

Az utóbbi időben egyre gyengébb horrorfilmek jönnek ki, melyek nem rémisztik meg annyira az embereket, mint amiket 5-10 évvel ezelőtt leadtak a TV-ben. Sem az Apáca, sem az AZ nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket, ez pedig nagyon elkeserítette ezen kategória szerelmeseit. Ám ha valaki igazi horrorfilm rajongó, és nem bírja ezeket a tessék-lássék verziókat, még mindig visszanézheti a jó öreg, régi filmeket, amik egy perc alatt képesek ráhozni a nézőre a frászt. Ilyen volt például a cikkünkben felsorolt három ikonikus film is, amik még mindig a top 10-es lista dobogósai között szerepelnek. Nézd meg melyek azok a horrorok, amit ha megnézel te sem fogsz tudni aludni jó pár napon keresztül.

1, A kör.

Szerintem életem eddigi legjobb horror filmje, mert minden a helyén volt, a cselekmény, a karakterek, az effektek, egyszóval minden. Már többször láttam a filmet, de ahányszor végig nézem kb. egy hétig távolt tartottam magam mindenféle elektronikai eszköztől. A sztori annyira jól fel van építve, hogy teljesen leköti az ember figyelmét. A film arról szól, hogy Rachel Keller unokahúga titokzatos körülmények között életét veszti. A nő elkezd nyomozni az esettel kapcsolatban és kiderül, hogy a lány barátai is elhunytak, méghozzá ugyanazon a napon. Minden szál egy rejtélyes videokazettához vezet, amit ő maga is végignéz, majd ekkor indulnak be az események, hiszen mindössze hét napja van arra, hogy véget vessen ennek az őrültségnek, különben nemcsak ő, de barátja és fia is életüket vesztik.

2, Átok.

A japánok horrorfilm készítési képessége ezzel a filmmel teljesedett ki igazán. Só szerint ez is egy olyan sztori, ami után pár napig biztos nem fogsz aludni. A történet arról szól, hogy főhősnőnk, Karen Davis ápolónőként keresi kenyerét Japánban. Egy nap munkatársnője, Yoko nem megy be dolgozni, ezért Karen-t küldik ki ahhoz a házhoz, ahova Yoko szokott menni. A házban egy idős hölgy lakik, akinek tudathasadásos elmezavara van, így van, hogy napokon át magatehetetlenül fekszik vagy épp ül. Karen szépen lassan rájön arra, hogy a ház el van átkozva, s aki átlépi annak küszöbét, nemsokára találkozik magával a halállal.

3, Paranormal Activity.

Hatalmas kasszasiker volt ez a fajta horrorfilm, ugyanis az egész olyan, mintha maguk a főszereplők készítették volna el. A másik érdekessége az volt, hogy nem jelent meg benne semmilyen szörny, vagy félelmetes lény, ami a frászt hozta volna az emberre, hanem egészen más oldalról fogták meg a sztorit. Pont attól volt olyan egyedi, mert soha nem lehetett tudni, hogy mi fog történni. Az eset úgy indult, hogy Katie és Micah vettek maguknak egy ingatlant San Diego városában. Egy bizonyos idő után észreveszik, hogy furcsa dolgok történnek a lakáson belül. Az eset odáig fajul, hogy Micah felállít a házba néhány videokamerát, hogy rögzítsék mi is történik valójában akkor, amikor ők alszanak. Az események pedig csak ezután indulnak be, és egyre több félelmet keltő dolog történik.

Te láttad már ezeket a filmeket?

betöltés...