Férfiak, akik elmondják, hogy miért válnak vonzóbbá a nők szülés után

A gyermekáldás a leggyönyörűbb, legcsodálatosabb dolog az egész világon, amivel egy szerelmespár találkozhat. Mindegy, hogy milyen nehézségeket kell kiállniuk, soha nem csinálnák vissza, hisz az egész életük pozitív irányba változik. Egy kisgyermek egy nő és egy férfi szerelmének tökéletes gyümölcse, aki annak ellenére, hogy feje tetejére állítja a jól megszokott világukat, óriási boldogságot tud hozni az életükbe. Ezt a csodás érzést, pedig minden embernek minimum egyszer meg kellene tapasztalnia. A várandóssággal és szüléssel nemcsak a nők tudnak megváltozni, hanem a férfiak is. Teljesen megváltozik például a nőkkel kapcsolatos véleményük, álláspontjuk, hozzáállásuk…stb. Ennek bizonyítása érdekében mai posztunkban elhoztunk nektek néhány, férfiak által írt bejegyzést, amit kedvesükről mondtak szülés után. Mi speciel úgy érezzük, hogy ők is ezzel váltak igazi felnőtt férfiakká.

1, A nőknek rengeteg és még annál is több ereje van

Egy gyermek világra hozása a legönzetlenebb dolog, amit egy nő élete során tehet. Sokan bele sem gondolnak, hogy ez mekkora érzelmi és fizikai áldozatot jelent számukra és a baba megszületése után mekkora felelősség hárul rájuk. Ennek ellenére, soha nem panaszkodnak, sőt egyre több és több erőt merítenek magukból és az anyaságból.

Egy reddit felhasználó a következőket mondta feleségéről:

“Nemrég született meg az első gyermekem és a feleségem most sokkal szebb számomra, mint a várandósság előtt. Az az erő és szeretet, amit minden egyes nap sugároz magából még vonzóbbá teszi őt.”

2, Nemcsak édesanyák, de feleségek is

Még abban az esetben is, ha egy kisbaba 24 órás figyelmet és gondoskodást igényel, valahogy mégis találnak időt és módot arra, hogy szerető feleségek maradjanak és foglalkozzanak férjükkel. Mindig minden körülmények közt ott állnak társuk, szerelmük mellett és készen állnak arra, hogy a lehető legnagyobb támogatást nyújtsák mindegy milyen hullámvölgybe kerülnek.

“A feleségemmel 15 éve vagyunk együtt és két csodás gyermekünk van. Most ugyanolyan vonzónak tartom őt, mint a megismerkedésünkkor. Ő egy csodálatos Nő! Én már nem mondhatom el ezt magamról, mert az idő múlásával kihullott a hajam, felszedtem jó pár kilót és mentális betegségekkel is küzdök. Nem tudom, hogy vonzódhat még mindig hozzám. Igen, a Nők csodálatosak!”

“Amióta megszületett a gyermekünk jobban vonzódom a feleségemhez. Folyamatosan egyre közelebb és közelebb kerülünk egymáshoz. Annyira szerencsés vagyok, hogy egy ilyen fantasztikus, okos, szerető, vicces és gondoskodó nő úgy döntött, hogy velem akarja leélni az életét. Mázlista embernek érzem magam.”

3, Elképesztő dogokra képesek

Minden férfinak lehetősége van végignézni a várandósság időszakát és a születés pillanatát. Nem szégyen beismerni, hogy a nők olyan dolgot vittek véghez, amihez ők például gyengék lettek volna. Ezzel semmilyen csorba nem esik férfi büszkeségükön. Sőt végtelen szeretetet és tiszteletet fognak érezni a nőkkel szemben.

“A feleségem kér terhességen is túl van, amiből az egyik ikerterhesség volt. Számomra ez olyan dolog,amin én speciel soha nem akarnék keresztülmenni, főleg úgy, hogy láttam milyen megpróbáltatásokkal járt. Viszont ezáltal sokkal vonzóbbá vált a szememben. Soha nem láttam még őt annyira erősnek, mint amilyen a várandósság és a szülés alkalmával volt. Most sokkal-sokkal jobban tisztelem őt!”

4, A nők szorosabb, intim kapcsolatot alakítanak ki partnerükkel

Egy új családtag érkezése mindent meg tud változtatni, főleg a szülők kapcsolatát. Ilyenkor még mélyebb szeretet illetve egy különleges kötelék alakul ki a párok között, ami még közelebb hozza őket egymáshoz.

“A feleségem attól tartott, hogy nem fogom a terhesség után vonzónak tartani őt. Az első gyermekünk 9 hónappal ezelőtt született. Sokat hízott, sok striája lett de engem ezek nem érdekeltek. Még mindig ugyanúgy vonzódom hozzá mint régen, és még mindig ugyanúgy szeretem őt, mint régen. Szeretném, ha későbbiekben még több gyermekünk lenne. Ő persze aggódik a kinézete miatt, viszont mindig elmondom neki, hogy ezekkel semmi baj sincs. Úgy gondolom nemcsak a kinézete miatt lehet valaki vonzó… ez sokkal több dolgon alapszik például a szereteten, tiszteleten és tapasztalatokon.”

5, A nők képesek valóra váltani a férfiak álmait

A nők a lehető legértékesebb dolgot adják a férfiaknak, ami nem más, mint egy szerető CSALÁD! A férfiak pedig ezért nem lehetnek eléggé hálásak.

“Még sosem láttam ennél gyönyörűbbnek a feleségem miután óvta, féltette valamint világra hozta a kisfiúnkat. Egy olyan csodát adott, ajándékozott nekem, amire egész éltemben vágytam. Egy családot!”

Le a kalappal minden olyan férfi előtt, aki hasonlóképp vélekedik szerelméről szülés után!!

betöltés...