Íme néhány beazonosíthatatlan tárgy, amire az internet népe tudott csak válaszolni

Mi emberek nagyon-nagyon kíváncsi természettel vagyunk megáldva. Mondhatni ez belénk van kódolva. Pontosan ebből kifolyólag akarjuk minden kérdésre tudni a választ. Gyerekként biztos ti is rengeteget kutattatok a nagyszülők vagy dédszülők házában, padlásán, pincéjében és olyan érdekes tárgyakra bukkantatok, amiről halvány gőzötök sem volt, hogy micsoda. A mai világban már nem olyan nehéz utánajárni, hogy bizonyos ezek milyen célt szolgáltak vagy egyáltalán mik lehetnek, mivel ahány ember annyi tudással és tapasztalttal rendelkezik így könnyen ki lehet deríteni az igazságot. A mai posztunkban olyan dolgokat mutatunk be, amikről a képek feltöltői nem tudták, hogy micsoda, de az internet felhasználók gyorsan a segítségére siettek.

A kérdéseket nem írjuk egyesével oda a képekhez, ugyanis az összes alapja a következő: “Meg tudja valaki mondani mi lehet ez?” Csupán a válaszokat fogjuk feltüntetni.

1, Válasz: Ez egy olyan olló, aminek segítségével lehet vezetni a gyerekek kezét vágásnál. A középső két lyukba a gyerek, a z oldalsókba pedig a szülők.

2, Válasz: Ez egy úgynevezett Banksia növény hüvelye.

3, Válasz: Ezek az üvegek egyfajta akadályként vannak a bejárat előtt, hogy megzavarják az ide vizelő kutyákat.

4, Válasz: Ez egy olyan eszköz, amivel egyszerre tudtak sok pohárba tölteni italt.A lejjebbi képen látható, hogy működik.

5, Válasz: Ez egy tengeri sün maradványa.

6, Válasz: Ez egy olyan eszköz, ami segít megtudni, hogy élnek-e termeszek a házadban. A cső végén van egy fadarab, amit ha a termeszek lerágnak a golyók is megindulnak. Ebből tudod, hogy hívni kell az embert.

7, Válasz: Ez egy olyan eszköz, ami segít levenni a lábadról a csizmát, cipőt. Ennek segítségével nem kell letaposnod a cipőd hátulját csak beleakasztani és kihúzni a lábad. A lenti képen látszik, hogy működik:

8, Válasz: Ez egy fekete árnyékhal fosszíliája.

9, Válasz: Ez egy úgynevezett orisha szellem szobor, amit vízben szoktak tartani bizonyos szertartások részeként.

10, Válasz: Ez egy ocarina, mely egy ősi zenei fúvós hangszer. Kínában, Latin-Amerikában, Afrikában és Kelet-Európában használják, de Európában inkább gyerek játékként funkcionál, mint hangszerként.

11, Válasz: Ez egy törött gyertyatartó része, amit néha hamutartónak is szoktak használni.

12, Válasz: Ez egy tengeri szivacs, aminek se idegei, se emésztőrendszere, se keringése nincsen. Csupán oxigént fogyasztanak, amit a testükkel szűrnek.

13, Válasz: A kisebb mosogatóba a zavaros leveket szokták önteni akkor, ha a mosogatóban tiszta edények vannak.

14, Válasz: Ez a tárgy egy antik kaviár szervírozó tál.

15, Válasz: Ez nem olyan bonyolult. Ez egy nagyon régi véső, amivel sokat dolgoztak.

16, Válasz: Ez egy régi kútnak a helye. Ha valaki nem volt rácsatlakozva a központi rendszerre, akkor a kútból tudott magának vizet biztosítani.

Te találtál ehhez hasonló dolgokat?

betöltés...