15 sokkoló plakát, ami megmutatja, hogy milyen is a társadalmunk valójában

A társadalmi problémák a mai modern világban még nagyobb hangsúlyt kaptak, mint eddig. Sokan hívják fel a figyelmet a környezetvédelemre, a gyerekmunkára, a különböző társadalmi egyenlőtlenségekre, amiről bár tudunk, de nem igazán vesszük figyelembe. Pont ezért, a különböző reklám szakemberek az arcunkba tolják a kendőzetlen igazságot, ami először sokkolja az embert, majd végül rá jön, hogy ez egy igenis létező probléma. Ezekkel fontos és kell is törődni, és lehetőségekhez mérten ezeket a problémákat megoldani. Sok kicsi sokra megy alapon, mi is tehetünk ezek megszűntetésére vagy csökkentésére.

1.Ez a plakát bemutatja a különbséget azokról a kutyákról, akiket az utcáról befogadtak, majd azt, ahogy kinéznek az örökbefogadás előtt.

2. Rendkívül fontos, hogy védjük a környezetünket, az erdőket. Enélkül felborul az ökoszisztéma, és nemcsak a mi életünkben fontosak, de lakhelyül szolgál rengeteg állatnak is.

3. Ez a plakát eléggé komplexre sikeredett. Ne hagyd egyedül soha gyermeked, mert nem tudhatod, hol milyen veszély leselkedik rá. Valamint a dohányzás egy gyerek mellett nem éppen egészséges, mert míg neked van választásod, hogy szívd vagy ne, neki nincs.

4. A környezetszennyezés mára egy globális problémává nőtte ki magát. Az alábbi plakáton nem lehet eldönteni, hogy Párizst vagy New York-ot látjuk.

5. Egy gyalogosátkelőhely lehet ugyanolyan veszélyes, mint egy sötét lépcsőház.

6. Ha vezetsz, akkor csak arra figyelj. Bármikor, bármi történhet, ne csak saját magad épsége számítson, hanem másé is, mert mindenkit hazavárnak.

7. A műanyag táska rengeteg állatra nézve veszélyes: lenyelik őket, belecsavarodnak, és kínok-kínján átmenve elpusztulnak.

8. Manapság is rengeteg fát vágnak ki a papír miatt. Próbálj újrahasznosított papírt használni.

9. Mindannyian egyenlőnek születünk, és manapság, ez még fontosabb. Sose ítélj el valakit a bőrszíne, a származása vagy a vallása miatt.

10. Az interneten mindenki azt mutatja, amit akar. Legyünk elővigyázatosak, mert nem tudhatjuk ki ül a képernyő mögött.

11. Az emberi kapzsiság határtalan. Míg más dőzsöl, addig van, aki éhezik. És ez a probléma folyamatosan napirenden van.

12. Ne hagyd, hogy a közösségi oldalak átvegyék életed felett az irányítást.

13. Mindenki azt lát, amit akar. A valóság sokszor fáj, de muszáj vele szembesülni.

14. A gyermeki kreativitást nem szabad elnyomni, fontos őket támogatni, és hagyni, hogy élvezhessék a gyerekkort.

15. Ne hagyd, hogy a közösségi oldalak befolyásoljanak, ne hagyd, hogy a nem megfelelő mennyiségű Like határozza meg önbizalmad.

betöltés...