Ez a 33 éves srác kitetováltatta az egész testét és eltávolította férfiasságát, hogy legyőzze depresszióját. Szerintetek megérte?

A mai világban szinte nincs olyan ember, aki ne rendelkezne legalább egy tetoválással. Az őrület a kilencvenes években kezdett el terjedni azóta pedig, mint művészet is elég nagyra kinőtte magát. Ma már nemcsak a fekete színű, nonfiguratív minták hódítanak, hanem a színesebbnél-színesebb varratok is. Igaz, van aki átesik a ló túloldalára és kissé sok tetoválást csináltat, vagy épp olyan szöveget, mintát varrat magára, amit később megbán, ilyenkor pedig nem marad más lehetőség, mint a lézeres kezelés. Cikkünk főszereplője viszont egyáltalán nem bánta meg, hogy sok tetoválást csináltatott épp ellenkezőleg, annyira a megszállottja lett, hogy az egész testét kitetováltatta, de nem is akárhogy.

Ő itt Adam Curlykale, aki 20 évesen szeretett bele a tetoválásokba, ugyanis akkor csináltatta meg a legelsőt. Miután elkészítették kívánt varratát, első látásra beleszeretett és onnantól fogva nem volt megállás. A Kalinyingrádból származó fiatal egy személyre szóló üzenetet tetováltatott a karjára, amiből természetesen ma már nem látszik semmi, ugyanis egy másikkal elfedte azt. Szépen lassan, ahogy teltek az évek egyre több és több varrat lepte el testét.

A srác már betöltötte a 33. életévét és teste 90\%-a beleértve a szemgolyóit is egy egységes fekete tetoválás borítja. Úgy tervezi, hogy a maradék 10\%-ot is kitetováltatja, de előtte drasztikus lépésre szánja el magát.

Adamnél egyébként évekkel ezelőtt rákot diagnosztizáltak, majd mindenféle kezelés után immunrendszere nagyon legyengült és depresszióba esett. A tetoválás és új külseje segített neki abban, hogy újra talpra álljon, még úgy is, hogy az emberek egyáltalán nem fogadták el a külsejét.

Legutóbb viszont óriási döntést hozott, ami élete hátralévő részére hatással lesz majd. A férfi úgy döntött, hogy eltávolíttatja férfiasságát és annak minden részét, mert saját bevallása szerint egyik nemhez sem vonzódik, így nem tartja fontosnak, hogy a férfi létét meghatározó szerv meglegyen.

Elmondása szerint nem érzi úgy, hogy ettől különbözne a többi embertől, hiszen ugyanúgy, eszik, iszik, alszik, pislog, boltba jár… és még sorolhatnánk. A beavatkozás egyébként nagyon drága volt, de mondta, hogy számára ez minden pénzt megért.

Te mit gondolsz megérte mindez?

betöltés...