Íme 20 ember, aki bemutatja, hogyan is kell kezelni az öregedést

Az emberek többsége tart az öregedéstől, de a sztárok kifejezetten félnek tőle és mindent megtesznek, hogy ne látszódjon rajtuk, hogy száll el felettük az idő. Pedig az idő múlásával egyre bölcsebbek, érettebbek, okosabbak leszünk. Bizonyára te is észrevetted már magadon, hogy olyan dolgokat csinálsz, amit annak idején a szüleid, és akkor kijelentetted te nem leszel olyan, mint ők… pedig de. Ezért azonban nem kell kétségbe esni, hiszen nincs kőbe vésve, hogy X idő után nem lehet dolgokat megtenni, gondolunk itt szelfizésre, motorozásra, 3D képek nézegetésére…stb. Mostani cikkünk főszereplői bemutatják, hogyan is kell kezelni az öregedést.

1, Egy nap mind rájövünk, hogy csak annyit szabad adni másoknak, amennyit ők adnak nekünk. Ha valaki nem kér belőlünk, akkor mi se kérjünk belőle.

2, Annak ellenére, hogy már nincsenek vezetékes (vonalas) telefonok a nyelvhasználatban még mindig ugyanúgy használjuk a “tartsd egy kicsit” kifejezést.

3, Úgy érzem a nagyi egy kicsit túlzásba esett anno mikor megtudta, hogy szeretem a Star Wars filmeket.

4, És most mindenki tegye a szívére a kezét, és vallja be, hogy igen ez valóban így van. Nálunk legalábbis ez tökéletesen így működik. Ebből pedig arra lehet következtetni, hogy az irigység csak úgy elszállt belőlünk.

5, Amikor nem marad más esélyed arra, hogy autóhoz juss csak az, ha megnyersz egy baleseti pert.

6, Attól mert leélted életed nagy részét még nem jelenti azt, hogy az új dolgokhoz öreg vagy.

7, Ez az a mondat, ami minden egyes ember lelkét egy kicsit összetöri. Ki az, aki 35 évesen öregnek érzi magát?…

8, Fontos, hogy milyen oldalról közelíted meg a dolgokat. Ha mindig negatívan gondolkodsz akkor csak azt vonzod be. Ennek elkerülése végett változtass!

9, Ez bizony már az öregedés jele. A fiatalok nem küzdenek ilyen problémákkal. Emelje a kezét, aki így hívja a térdeit.

10, Mindegy hány éves vagy, ha a kreativitásod meg tud lepni másokat. Nézd csak ezt a hölgyet és végy példát róla.

11, De említhetnénk a Jóbarátok című sorozatot is, ahol Phoebe alig dolgozott és mégis volt egy lakása és tudta fizetni a rezsit. Érdekes nem?

12, Ha jól belegondolsz, akkor a fiatalkori lázongások helyett már akkor is élvezhetted volna a pihentető alvást.

13, Vannak otthoni csodaszerek, amik egy pillanat alatt rendbe tudnak hozni és ki tudják pucolni a szervezeted.

14, A nagymamánk ma lett 100 éves és így ünnepelte meg a születésnapját. Ki mondta, hogy a szórakozáshoz fiatalnak kell lenni?

15, Ez mindig így szokott lenni.

16, Sosem lehetsz túl idős ahhoz, hogy életed első szelfijét elkészítsd.

17, Azok voltak a régi szép idők, amikor mindenki a barátaival bandázott az utcán, és a lámpák felkapcsolása előtt haza kellett menni.

18, Az idő múlásával az értékrendek is változnak.

19, Szerintem mind egyetértünk abban, hogy ez a felnőttkor egyik legbiztosabb jele.

20, Bizonyára rengetegen mondták, hogy én nem leszek olyan, mint a földszinten lakó néni, aki a macskájával nézi a TV-t és közben kötöget, meg térfigyelő kamerát játszik. Nos ez nem igaz:

Ismerősek ezek a szituációk?

betöltés...