Egy fodrász visszaadja a nőknek ősz hajszínüket úgy, hogy többé eszükbe sem jut hajat festeni

A fodrászhoz általában kész elképzeléssel, de legalábbis félig-meddig úgy érkezünk, hogy tudjuk, körülbelül mit szeretnénk. Ahogy idősödünk egyre nehezebb lehet a választás, hiszen az ősz hajszálak elfedése hosszú távon nem könnyű feladat. Főleg, ha folyamatosan leplezni szeretnénk őket. Jack Martin, fodrász vendégei azonban, azért keresik fel a szakembert, hogy megszabadítsa őket festett hajszínüktől és visszaadja eredeti, ősz hajszálaikat.

Martin a régi hajfesték eltávolítása után az ősz hajszínhez igazítja vendégei haját. A fodrász már több, mint 27 éve dolgozik szakmájában és annyira népszerű, hogy nagyon nehéz időpontot foglalni nála.

Napjainkban a természetesség egyre inkább divatossá válik, így nem is csoda, hogy a hölgyek a sminkjükön kívül a hajukat is ehhez mérten szeretnék megváltoztatni. Nem kell aggódnunk azon, hogy az idő vasfoga a hajunkon is fog, hiszen az ősz hajkoronából is lehet divatos és elegáns frizurát készíteni.

Cikkünk fotóinak megtekintése után talán te is meggondolod, hogy érdemes-e több ezer forintot és időt áldozni arra, hogy elfedjük azt, ami valójában teljesen természetes és az életünk velejárója.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

betöltés...