14 hírességgel kapcsolatos esemény, mely több százezer lájkot kapott az elmúlt években

Az utóbbi években számos híres esemény történt, az ikonikus hírességek életében, amellett azért sem mehetünk el szó nélkül, mert több ezren, sőt millióan lájkolták a közösségi oldalakon. Néhányan új szerelemre találtak, mások megházasodtak, várandósak lettek és szülőkké váltak. Vannak hírességek, akik nem beszélnek túl sokat a magánéletükről, de amikor elérkeznek egy mérföldkőhöz, akkor bizony megosztják rajongóikkal az örömhíreket.

Úgy döntöttünk, hogy ellátogatunk néhány sztár közösségi oldalára, és kiválasztjuk azokat a fotókat, melyek az elmúlt hónapokban és években felkeltették az emberek figyelmét. Annak ellenére, hogy személyesen nem ismerjük egyiket sem, örülünk a boldogságuknak.

1, Britney Spears visszaszerezte régi alakját.

Britney Spears sok nehéz időszakon van már túl, érte őt öröm és bánat is egyben. Szerencsére túl tudott lépni azon az időszakon és újult erővel vágott bele a jövőbe. Ma a popsztár sokkal fiatalabbnak, fittebbnek és boldogabbnak tűnik, mint 10 évvel ezelőtt.

Ezt párjának és személyi edzőjének, Sam Asgharinak köszönheti, hiszen ő az,a ki ragyogtatja Britneyt.

2, Eva Longoria világra hozta első gyermekét.

2018. június 19-én a 44 éves Eva Longoria világra hozta első gyermekét, Enrique Santiagot. Július 6-án a színésznő megosztott egy képet, melyen újszülött fiával látható és a rajongók teljesen elolvadtak a látványtól.

3, Natalja Mihajlovna Vogyanova színésznő és topmodell megígérte, hogy 1 millió rubelt adományoz a labdarúgás fejlesztésére.

A szupermodell megígérte, hogy egy hatalmas összeget fog adományozni az oroszországi labdarúgás fejlesztésére, ha a nemzeti csapat legyőzi a spanyol csapatot. Így is lett.

4, Kylie Jenner megosztott egy képet első szülött lányáról.

Kylie nem tette ki a kirakatba a várandósságának időszakát, ám ahogy a kis Stormi megszületett, már pakolta is fel a képeket az Instagramra. A rajongók odáig voltak a kis hercegnőért.

5, Chrissy Teigen ismét bebizonyította, hogy a legfontosabb dolog nem ideális megjelenésű anyának lenni, hanem inkább boldognak.

Chrissy Teigen híres arról, hogy gyorsan és viccesen reagálja le irigyei kommenteit az interneten. Rengetegszer kritizálták őt még a gyerekeivel is, bár valószínű, hogy az egyetlen, amit irigyelnek tőle, hogy ő mindenhogyan boldog.

6, Kourtney Kardashian is el tudja csitítani a net trollokat.

Itt van egy másik híres anya, aki tudja, mit kell válaszolni az irigykedőknek. Közzétette ezt a képét az Instagramon, majd egyből érkeztek a kommentek, hogy ilyenkor mégis hol vannak a gyerekei. Kourtney azt válaszolta, hogy a fényképet a 7 éves fia készítette, miközben a másik 2 gyermeke mellette ült. Megköszönte a gonosz kommentelőknek, hogy ennyire aggódnak a gyerekei jólléte miatt.

7, Jennifer Lopez boldog az új kapcsolatában.

Néhány rajongó már egyből elkönyvelte, hogy Jennifer Lopez és Alexander Rodriguez eljegyezték egymást, csak azért, mert JLO kezén egy hatalmas gyűrű díszelgett. Az énekesnő és párja azonban még nem jelentették be, hogy jegyben járnának.

8, Kaley Cuoco megházasodott.

Az “Agymenők” sztárja Instagramon osztotta meg a nagy hírt, hogy másodjára is férjhez ment. A színésznő cuki fotót dobott a netre, amire a rajongói egyből ráharaptak és gratulációikat fejezték ki neki. Kaley egy igazán merész menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent.

9, Will Smith egy képpel köszöntötte fel fiát, Jadent a születésnapján.

Tavaly júliusban töltötte be Will Smith legidősebb fia, Jaden a 20. életévét, ezért a színész a lent látható fotóval köszöntötte fel őt az Instagramon. A fotón Jaden egy pókember jelmezben és egy kislánnyal karöltve látható, aki nem mellesleg Kylie Jenner egykori barátnője, Jordyn Woods volt.

10, Rihanna továbbra is egymás után dobja piacra a sikeres kozmetikai termékeit.

Szerintem mind egyetértünk abban, hogy Rihanna egy nagyon tehetséges nő. Bármihez hozzáér arannyá válik, pont úgy mint Midász király legendájában. A népszerű énekesnő egy sikeres kozmetikai társaság tulajdonosa. Minden termékhez ő az, aki az arcát adja ezért még kelendőbbek a cuccok.

11, Anna Kournikova ikreket szült.

16 év járás és néhány év együttélés után Anna Kournikova és Enrique Iglesias szülők lettek. 2 csodálatos gyermekük született, akik a Nicholas és a Lucy nevet kapták.

Csakúgy, mint sok más híresség, Anna is úgy döntött, hogy nem veri nagy dobra terhességét, de a szülés után megosztott néhány fotót a terhes korszakából.

12, Ashley Graham bátran felvállalja Photoshop nélküli képeit.

A plus size modellként dolgozó Ashley Graham annyira magabiztos, hogy egyáltalán nem fél megmutatni azokat a fotóit, amin nincs retusálva a teste. Elmondta, hogy minden nőnek van narancsbőre, még azoknak is, akik nem rendelkeznek felesleges kilókkal, csak a legtöbben nem beszélnek róla.

13, America Ferrera édesanya lett.

Amerika Ferrera, akire a világ csak “Csúnya Bettyként” emlékszik, a tavalyi év során édesanya lett. Szülés után posztolt egy képet gyermeke apró kis lábáról. A kis herceget, Sebastiannak nevezték el.

14, Dwayne „The Rock” Johnson eteti feleségét, míg ő gyermeküket szoptatja.

A fényképhez írt szövegben Dwayne elismerte, hogy nagyon élvezte, hogy feleségét etetheti, míg ő közös gyermeküket szoptatja.

A lány születése után a boldog apa megosztott egy fényképet és hosszú sorokban mesélt a szerelemről, tiszteletről és csodáról, amelyet felesége iránt érez, és, hogy mennyire tiszteli az édesanyákat.

A színész azt javasolta, férfitársainak, hogy legyenek kedveseik mellett a szülés pillanatában, mert nemcsak egy életre szóló emlékkel gazdagodnak, de tartják a szülő nőkben is a lelket.

Te lájkoltad valamelyiket?

betöltés...