8 híresség, akiknek a fény és a csillogás mellett teljesen átlagos hivatása van

Az emberek java része azt gondolja, hogy a hírességek, színészek, színésznők, zenészek…stb nem értenek semmi máshoz, csak ahhoz, amit látnak. Ez nem így van. Nagyon sok olyan sztár van, akik hétköznapi hivatással is rendelkeznek és imádják. Az Agymenők sorozat egyik főszereplője, Mayim Bialik a színészkedés mellett neurológus lett és a Queen zenekar gitárosa pedig csillagász. Ám nem ők az egyedüliek, akik átlagos hivatásban találtak rá a boldogságra. Mostani posztunkban összegyűjtöttünk párat, és bemutatjuk őket nektek.

1, Brian May – csillagász

Brian May a Queen zenekar gitárosa a turnék mellett maradék energiáját arra fordította, hogy a csillagokat tanulmányozza. 2007-ben megszerezte Ph.D doktori fokozatát az asztrofizika területén, sőt lehetőséget is kapott, hogy részt vegyen a NASA egyik projektjében.

2, Mayim Bialik – neurológus

Mayim Bialik nagyszerűen alakította Amy Farrah Fowler szerepét az Agymenők című sorozatban. A sok munka, forgatás és szövegtanulás nem akadályozta meg őt abban, hogy neurológussá váljon. A színészkedés mellett 7 éven át tanult, hogy elsajátítsa a neurológia minden csínját-bínját. Szabadidejében még saját YouTube csatornát is létrehozott, melynek egymillió követője van.

3, Bruce Dickinson – pilóta

Bruce Dickinson az Iron Maiden nevű heavy metal zenekar frontembere. Az énekesnek olyan sok energiája van, hogy a sok turné és fellépés sem elég ahhoz, hogy levezesse. Ennek tükrében több hobbit is választott. Az évek során profi vívóvá vált és az Egyesült Királyságban az egyik legjobb versenyzőnek titulálták. Dickinson imád repülni, egyszer még egy kereskedelmi repülési társaság kapitányaként is tevékenykedett.

4, Steve Buscemi – tűzoltó

Steve Buscemi több területen is jeleskedik, például remek színész, producer és rendező is, viszont nemcsak a filmiparban csillogtatta meg tudását. Fiatalabb korában tűzoltóként dolgozott a New York-i tűzoltóságnál. Az egyik legkiemelkedőbb cselekedete az volt, mikor egy teljes héten át mindennap 12 órában dolgozott és erre önként jelentkezett. Azért tette ezt, hogy segítsen megkeresni a szeptember 11-i támadás túlélőit. Elkötelezett volt munkája iránt, ezért tiszteletbeli zászlóalj főnöknek nevezték ki.

5, Tom Selleck – gazda

Tom Selleck legismertebb szerepe a Magnum volt, ám színészi tehetsége miatt több Emmy-díjra és Golden Globera is jelölték, amit meg is nyert. Egy idő után azonban úgy döntött, hogy maga mögött hagyja Hollywoodot és avokádó termesztő gazda lesz. Kaliforniában vett is egy 60 hektáros farmot és családjával együtt odaköltöztek.

6, Dexter Holland – molekuláris biológus

A “The Offspring” nevű zenekar alapítótagja inkább a zenei karrierjére mintsem tanulmányaira fókuszált, ezért gyorsan otthagyta az egyetemet. Egy idő után azonban mégis úgy döntött, hogy megszerzi diplomáját. 2017-ben a HIV kutatásáért végül megszerezte a PhD fokozatot molekuláris biológiából.

7, Cole Sprouse – régész és fotós

Óriási népszerűségre tett szert testvérével együtt a “Zack és Cody élete” című sorozatban, és ezek után több filmben és TV műsorban is kipróbálta magát, de rájött, hogy a színészkedés mellett inkább a tanulmányaira összpontosít. 2015-ben a “New York University Gallatin School of Individualized Studyvan” megszerezte végzettségét és régész lett és néhány ásatáson részt is vett. Emellett imád fotózni és gyakran dolgozik divatfotósként olyan magazinoknak, mint a Vogue.

8, Liam Gallagher – ruházati márka tulajdonos

Az “Oasis” zenekar énekese a zenélés mellett úgy döntött, hogy belép az üzleti életbe is és elkészítette saját ruházati márkáját a Pretty Green-t. Az énekes üzletember célja az volt, hogy ugyanazon márkanév alatt egyesítse azokat az embereket, akik szeretik a zenét és a divatot. Néhány szóló előadásán saját márkás ruháit viselte, hogy reklámozza őket.

Te azt csinálod, amit szeretsz?

betöltés...