Hogyan válaszd ki a tökéletes táskát a testalkatod szerint. – Íme a részletek

Ha valaki tökéletes megjelenésű szeretne lenni, fontos, hogy átgondolja milyen alkata is van és milyen ruhát, cipőt és táskát kell felvennie, ahhoz, hogy elérje a kívánt hatást. Meg kell először is állapítani, hogy milyen testalkatuk is van, például, körte, alma, homokóra, téglalap… stb. Eddig elképzelhető, hogy csak tetszés alapján választottad ki a kiegészítődet, de mostantól fogva, egészen más szempontok szerint fogsz vásárolni. Mai cikkünkben bemutatjuk, hogyan válaszd ki a tökéletes táskát a testalkatod szerint.

Először is meg kell állapítani milyen formája van a testednek.

Ha vállaid szélesebbek, mint a csípőd, akkor te fordított háromszögű alakkal vagy megáldva.

Ha a derekad a vállaidnál keskenyebbek, de a csípőd szélesebb, akkor körte alakod van.

Ha a vállaid, a derekad, és a csípőd szélessége megegyezik, akkor téglalap formád van.

Ha a derekad szélesebb, mint a vállaid és a csípőd, akkor alma alakú vagy.

Ha a vállaid és a csípőd azonos szélességűek, de a derekad keskenyebb, akkor homokóra alakkal vagy megáldva.

Most nézzük, milyen táska illik a testalkatodhoz.

1, Ha fordított háromszög alakod van

A kiegyensúlyozott megjelenés érdekében, fontos, hogy kellő figyelmet szentelj a derekadnak. A táskák vállpántjainak szélessége és hossza is nagyon fontos, ezért erre is oda kell figyelni. Figyelj arra, hogy ne legyen túl kicsi vagy túl nagy a táska mérete. A keresztbe tehető táskák, melyeknek hosszú pántja van optimálisak, mert a tökéletlen részeket tökéletessé teszik.

2, Ha téglalap alakod van

Annak érdekében, hogy kompenzáld a szögletes alakod, fontos, hogy milyen anyagú és fazonú kézitáskát választasz. Állítsd a táska pántját olyan hosszúra, mely eltakarja a csípő körüli részeket. Emellett a puha bőrből készült, nagy méretű táskák, vagy úgynevezett hobo táskák optimálisak lehetnek a számodra.

3, Ha körte alakod van

Ha nem akarod, hogy a derekad vastagabbnak tűnjön, fontos, hogy inkább a vállakat és a mellkast emeld ki. Ennek elérése érdekében csak a pánt hosszával kell játszanod. A táskáknak nem szabad a derékvonal alá esni, így a kisebb méretű retikülök vagy zsáktáskák optimálisak lesznek számodra.

4, Ha alma alakod van

Annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott alakod legyen, fontos, hogy milyen méretű és pántű táskát választasz. A kis és rövid pántű táskákat messziről kerüld el, mert csak kiemeli a tökéletlenségeidet. Válassz inkább keményebb bőrből készült, fogantyúval rendelkező táskákat, melyek kb. a csípődig érnek.

5, Ha homokóra alakod van

Gratulálunk, a legszerencsésebbek közé tartozol. Annak ellenére, hogy nincs olyan táska, ami ne állna jól, mégis jó ha olyat választasz, ami nem takarja el az alakod és a formáid. A sima textúrájú, minta nélküli darabok pont megfelelőek lesznek számodra.

Neked milyen alakod van? Te az alkatodnak megfelelő táskát választottál eddig? Ha nem, akkor hasznosnak találtátok a cikket?

betöltés...