Ez a 3 csillagjegy a legszerencsétlenebb szerelem terén.

Minden ember egy nap meg szeretné találni igaz szerelmét, akivel élete végig békében és boldogságban élhet, ám ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Sok-sok év keresés és kutatás eredményeként találhatunk egy kedves és nagylelkű embert, akivel jól érezzük magunkat, de ez még nem azt jelenti, hogy ő lenne számunkra az igazi. Kezdetben persze, mikor a rózsaszín köd még lent van a szemünk előtt, azt hisszük megtaláltuk, de egy bizonyos idő elteltével rájövünk, hogy mekkorát tévedtünk. Nem sok olyan párkapcsolat van, ami 3-4 év után meghittséggel van tele. Sokan türelmetlenek a másikkal szemben és általában saját szerencsétlenségüket ráragasztják a partnerükre. Ám nemcsak a tolerálóképességünk az, ami befolyásolja, hogyan alakul a szerelmi életünk, hanem a  csillagjegyeink is. Amennyiben nem szerencsés csillagzat alatt születtünk, akkor igazság szerint fejen is állhatunk, akkor sem találunk rá arra a boldogságra, amire már régóta áhítozunk. Ma 3 csillagjegyet hoztunk el, akik a legszerencsétlenebbek a szerelemben.

Bika

Az egyik olyan csillagjegy, aki hihetetlenül válogatós, mert nagyon magasra rakja a mércéjét, amit csak nagyon-nagyon kevesen képesek megugrani. Semmivel sincsenek megelégedve még saját magukkal sem, nemcsoda, hogy mindenben a hibát keresik. A párkapcsolaton belül tanúsított viselkedése miatt, nagyon hamar el tudja üldözni maga mellől a társait. Mindezek mellett olyanok, mint a jéghegyek. Az érzelmeiket nehezen tudják mások felé kimutatni. Iszonyú türelmes ember kell melléjük, aki sok mindent tud tolerálni.

Halak

A halak zodiákusjegy szülöttei nagyon álmodozó természetűek, akik valamilyen oknál fogva képtelenek hosszú távú kapcsolatot létesíteni. A házasságról pedig ne is beszéljünk, mert az olyan távol áll tőle, mint ég a földtől. Olyan akárcsak az időjárás, hangulata folyamatosan változik. Ha egy kicsit nem figyel oda a párja szelíd báránykából igazi házisárkány lesz. Hiányzik belőle a magabiztosság, legtöbb esetben úgy viselkedik, mint egy önbizalomhiányos tinédzser. Nem jellemző rá, hogy teljes erejével a céljai elérésére törekedne, félúton általában elfogy nála a kitartás.

Bak

Elég extrovertált személyiség, aki nagyon nehezen nyílik meg más emberek előtt. Rettentően bizalmatlan, ezért jó sok türelem kell hozzá, mire valaki igazán beférkőzik a belső köreibe. Az ő életében elsődleges szerepet tölt be a karrier, és ezután jön csak a szerelem, ez pedig még jobban megnehezíti a helyzetet, mert automatikusan elfordul a potenciális partnerektől. Az efféle viselkedése miatt szívtelennek tartják. Gyakran esik depresszióba, így aki őt akarja társnak lelkileg fel kell készülnie az ilyen időszakok elviselésére. Pesszimista habitusa miatt az sem kizárt, hogy az egész életét egyedül élje le.

Neked mi a csillagjegyed? A felsorolt három között vagy, ha igen egyetértesz a leírtakkal?

betöltés...