Ez a 17 kép bemutatja, milyen problémákkal kell megküzdenie minden nőnek

“Sziasztok Hanna vagyok! Minden képregény és illusztráció, amit eddig életem során készítettem valós, átélt eseményeken alapszik. Minden történet a családomra és a legjobb barátnőmre Moona Mars-ra épült. Ők azok, akik a legjobban inspiráltak engem a munkám során ezért építettem be őket a műveimbe. Illusztrációimban minden olyan aranyos és vicces eseményt, szituációt ismertetek, ami szinte minden egyes nővel megtörtént már. Sokan azonosultak a munkámmal, így remélem te is találsz benne olyat, amin keresztül magadra ismersz.”

1, Nincs is annál boldogabb pillanat, mint mikor egy fárasztó nap végén végre hazaérsz és leveheted a melltartódat.

2, A legtöbb ember, egyetlen ébresztőre lazán felkel, nekem percenként kell beállítani, hogy az utolsónál legyen erőm kinyitni a szemem.

3, Vannak olyan dolgok, amik egyetlen másodperc alatt fel tudják bosszantani az embert, ez pedig, amikor gyenge a WiFi, középen nyomják a fogkrémet, merülőben van az akksi és amikor nyaralás után vissza kell menni dolgozni.

4, Nincs is annál utálatosabb dolog, mint mikor másfél órán keresztül mást sem csinálsz csak hajat mosol, megszárítod a hajad és sminkelsz, hogy szép legyél mikor kilépsz a házból, erre nekiáll esni az eső.

5, Minden nő olyan körmöket szeretne három hét után is, mint amikor kijön a körmöstől, de sajnos a valóságban ez nem így működik.

6, “Nem mondom, hogy nem hiszek az ezoteriában és a történelemben, de még életemben nem láttam, se dinoszauruszt, se sellőt, sem olyan üzenetet, amiben a barátnőm kijelenti, hogy előbb ott van, mint én. De amit végképp nem láttam az a friss, üde reggeli arcom, táskák nélkül.”

7, Amikor az arcodra kijön mindenféle pattanás, meg kinövés, meg mindenféle ragya és úgy döntesz, hogy elmész bőrgyógyászhoz, hogy állapítsa meg mi a gond és ő a következőket mondja:

8, Mindenki tudja, hogy a kacsintás nagyon vonzó gesztus, de valahogy az embernek sose úgy jön össze, ahogyan azt elképzeli.

9, Nagyon sok nő aggatja tele a fotóit mindenféle filterrel, hogy szebbnek látszanak. Sajnos a valóságban egyáltalán nem úgy néznek ki, mint az Instagram képeken, hanem sokkal borzasztóbban.

10, Valahogy másoknak olyan szép a kontyuk mikor megcsinálják. Hiába nézek számtalan “hair tutorial” videót, nekem minden alkalommal, ilyen bénán néz ki.

11, Vannak napok mikor még a levegővételhez is lusta vagy, de a barátnőid pont aznapra terveznek neked be “minden földi jót”.

12, Óriási különbség van az édesanya és az édesapa által küldött üzenet között. Az anyuka azért ír rád mert érdekli mi van veled, az apád pedig azért, hogy segítsd őt ki egy kicsit.

13, Amikor sietnél és mennél már bulizni de a barátnődre mindig órákat kell várni ezért a világ leglassabb élőkényei közé sorolod.

14, Amikor már látod, hogy a hajkefédben annyi a kihullott haj, hogy már nem tudsz vele fésülködni, de túl lusta vagy ahhoz, hogy abban a szent pillanatban megcsináld.

15, Van az korszak, amikor a lány gyermekek már nem akarja azt, hogy az anyja mindenféle kopogás nélkül benyisson a szobájába. Annak ellenére, hogy ők hozták világra, még lehetnek felnőttként szégyellősek.

16, Mint tudjátok a kozmetikai termékeknek óriási hatalma van így nem csoda, ha egy nő bőre tökéletesnek tűnik. Ezekkel a termékekkel bármilyen heg, gyulladás, pattanás elfedhető.

17, Az ember azt gondolná nem annyira nehéz kiválasztani az esti bulira az outfitet, pedig de. Nem mindegy, hogy a nők milyen fehérneműt vesznek fel, ahogy az sem arra milyen ruhadarabokat öltenek.

Ismerős helyzetek?

betöltés...