9 színész, aki elmondta, mely jelenetek borították ki őket a forgatások során

Ha hiszed ha nem a filmsztárok élete nemcsak játék és mese. Sok erőfeszítést és kemény munkát igényel, hogy hidegvérrel gondolkodjanak és ne ragadja el őket a hév, mikor egy bosszantó jelenetet kell megcsinálniuk vagy olyan ruhában kell lenniük, amilyenbe nem akarnak. Mai posztunkban olyan hírességeket hoztunk el, akik majdnem kiléptek a filmből.

1, Halálos Iramban: Michelle Rodriguez nem akart szerelmi háromszögbe kerülni

Miután Rodriguez elolvasta a forgatókönyvet, feldühítette, hogy karakterének Letty Ortiznak el kellett volna árulnia Domot Brian miatt. Olyannyira tüntetett ez ellen, hogy kész volt otthagyni a filmet. Végül a rendező megváltoztatta a forgatókönyvet.

2, A visszatérő: A dolgok, melyeket Leonardo DiCaprio tett, hogy Oscar-díjat nyerjen

Leonardo DiCaprio nyíltan beismerte, hogy “A visszatérőben” alakított karaktere a legeredményesebb. A színész vegetáriánus, de az egyik jelenetben nyers bölényhúst evett, hogy életben maradjon. A legdurvább, hogy az nem megjátszott jelenet volt, hanem valóság.

3, “What’s Eating Gilbert Grape”: Johnny Depp nehézségei

Johnny Deppnek nagyon nehéz volt dolgozni a filmen, mert nagyon közel állt a saját személyes tapasztalatához. Ebben az időben nagyon sokat ivott, ami némi kreatív feszültséggel párosult. Depp azért is mérges volt, mert Gilbert kegyetlen volt az anyjával, és a színésznőt „tengerparti bálnának” kellett hívnia. A színész a film után felhívta a színésznőt és bocsánatot kért tőle.

4, A keresztapa : Al Pacino ajánlatát el kellett volna utasítani

A keresztapa gyártói ki akarták tenni Al Pacinot a filmből, annyira kritikusak voltak vele szemben, hogy bármit megtettek volna azért, hogy elhagyja a forgatást. Védelmére Francis Ford Coppola lépett fel, és támogatta mindenben.

5, Grincs: Hogyan mentette meg a katonaság Jim Carreyt?

Olyan sokáig tartott a színészt kisminkelni, hogy szó szerint kínzásnak érezte, amikor több mint három és fél órán át ült a sminkben. Carrey már ott tartott, hogy otthagyja a filmet, de Brian Grazer filmproducer felhívta CIA-s barátját, aki megkérte, hogy töltsön el egy hétvégét Jimmel. A hétvége után folytatta a film forgatását.

6, Az éhezők viadala: Jennifer Lawrence elviselhetetlen jelmezei és bonyolult jelenetei

Három hetet vett igénybe annak a jelenetnek a felvétele, mely a szennyvízcsatornában zajlott. Ezen kívül a színésznőt nagyon bosszantotta az alacsony költségvetésű jelmeze is, ami egyáltalán nem tartotta őt melegen. A csatornában uralkodó hőmérséklet pedig annyira elviselhetetlen volt, hogy majdnem otthagyta a filmet.

7, Batman: Sok kellemetlenség volt, amit Michael Keatonnak el kellett viselni

Manapság már az összes szuperhős jelmez testre szabott, szellős és kényelmes, de Keaton ruhája annyira szűk és kényelmetlen volt, hogy a színész klausztrofóbiát kapott és sok szünetet kellett tartani a forgatásokkor. Ennek ellenére, még mindig sikerült lenyűgöznie mindenkit.

8, Wayne világa: nincs bohém rapszódia? Nincs Mike Myers.

Mike Myers maga írta a film forgatókönyvet, és nagyon izgatott volt, mikor a fiúkkal a Queen „Bohémiai rapszódia” című számát énekelték. A stúdió nem akarta, hogy ezt a dalt énekeljék el, helyettesíteni akarták egy Guns n ‘Roses dallal. Myers nagyon fontosnak tartotta, hogy ez a dal legyen benne, és azzal fenyegetőzött, hogy kilép, ha a dalt kicserélik. A stúdió feladta és mindkettőt megtartotta.

9, Knock, Knock: kínos intim jelenet Keanu Reeves számára

A filmben olyan intim jelenet volt, amiben a rendező felesége Lorenza Izzo vett részt. Ez nagyon kellemetlen volt Reeves számára. Ennek ellenére egy profihoz mérten végigcsinálta a jeleneteket, Eli Roth pedig teljesen odáig volt érte.

betöltés...