17 férfiszokás, amivel az őrületbe lehet kergetni a női nemet

Mindenki tudja, hogy az éremnek két oldala van, viszont most jelen esetben a férfiakat vesszük górcső alá. Tudjuk, hogy a női nemnek is vannak rossz szokásaik, ám most az urak vannak porondon. A cikkünkben jó néhány férfi szokást gyűjtöttünk össze, amivel ki lehetne kergetni a női nemet a világból.

Ezek nem kitalált dolgok, valós személyek osztották meg tapasztalataikat a Reddit nevű oldalon. Ez az oldal nagyon sok érdekes kérdéssel foglalkozik, most például az olt a kérdés, hogy szerintük mik a férfiak legrosszabb szokásai. Ezeket hoztuk el nektek:

1, “Amikor akkor is megpróbálják megjavítani a dolgokat, ha mi lányok határozottan megkérjük őket, hogy ne tegyék. – © naomigrace93 / Reddit”

2, “Amikor gyorsan vezetnek úgy, hogy csak egy kézzel fogják a kormányt. Ilyenkor nem tudok arra koncentrálni, hogy mennyire menő, mikor az életemért rettegek. – © gombahtruffle / Reddit”

3, “Egyszer találkoztam egy férfival, aki azt ecsetelte nekem, hogy ő régen pilóta, testőr, milliomos titkos ügynök volt. Amikor megmutatta nekem a fényképeit a telefonjában, mindegyikről ordított, hogy Photoshoppolva van. – © mimieieieieie / Reddit”

4, “Ha szándékosan beszélnek mélyebb hangszinten csakhogy közelebb kerülhessenek a lányokhoz. Szerintük a bársonyos hangszíntől a csajok elvesztik a fejüket. Srácok, el kell mondanom ez nem működik. – © LifetimeOfLemons / Reddit”

5, “Amikor vékony farmerban, felhajtott nadrágszárral állnak, hogy megmutassák szőrös bokájukat. Egy egyáltalán nem jó látvány. – © brownbird8888 / Reddit”

6, “Vékony, alacsony nő vagyok és sok ember úgy beszél velem, mintha gyerek lennék és nem értenék az élethez. Megpróbálják “mentorálni” az életemet. Annyira frusztráló az egész, ahogy próbálnak kiokosítani, és amikor végül megszólalok és rájönnek, hogy intelligens és okos ember vagyok, tele célokkal, akkor mindig meglepődnek. Egyedül ez az a pillanat, amit imádok, a meglepett arcuk. – © catfood_lawyer / Reddit”

7, “Randiztam egy sráccal, aki mind a két randikon azt ecsetelte, hogy mekkora lotyó az exe. Akárhányszor próbáltam elterelni a témát mindig visszakanyarodott. Szó szerint nem tudta befejezni az exéről való panaszkodást. Nos, harmadik randink már nem volt – © OGW_NostalgiaReviews / Reddit”

8, “Srácok mindegy, hogy európaiak, ázsiaiak, amerikaiak, afrikaiak vagy bármilyen nemzetiségűek vagytok, egyszerűen idegesítő és elítélendő mikor este hatalmas fékcsikorgásokkal és motorbőgéssel indultok el a parkolóból. Senkinek nem az jut eszébe, hogy ez mennyire menő. – © Tanglible_Dream / Reddit”

9, “Ha a földre köpnek. Bárhol vagyunk, bármit csinálunk ez egyszerűen gusztustalan és elítélendő. – © tanisnikana_ / Reddit”

10, “Ha úgy flörtölnek más csajokkal, hogy közben van barátnőjük. Egy ilyen ember nem megbízható, és a normális lányok nem állnak le az ilyenekkel. – © archi_femme / Reddit”

11, “Amikor más nőkről beszélnek, hogy féltékennyé tegyenek valakit. Ez elképesztően azvaró tud lenni. – TheOrangeNights / Reddit”

12, “Ha állandóan azzal büszkélkednek, hogy mennyire őszinte és kedves emberek. Srácok tudjuk, hogy kedvesek vagytok, nem kell ezt külön bejelenteni minden percben. – © curdnwheat / Reddit”

13, “Amikor túl sok kölnit viselnek és egy hatalmas illatfelhő van körülöttük. Jó lenne, ha a lányok nem fulladnának meg a közeletekben. – © BarbDwyer / Reddit”

14, “Amikor túl sok zselét kennek a hajukra és olyan, mintha egy merő zsír lenne. Az én városomban a srácok tényleg zsírt tesznek a hajukra, hogy szuper fényes legyen. – © Candycornisthewrst / Reddit”

15, “Ha túlságosan is érzelmesek és mindig el tudják sírni magukat. Ne értsétek félre szeretjük az érzelmes férfiakat, de azért van egy határ a férfi és a kisgyerek között. – © hingadingadurgen23 / Reddit”

16, “Amikor a telefonját nézi miközben beszélgettek. Ez iszonyú nagy tiszteletlenség. A normális lányok nem igazán szeretnek ilyen emberekkel lenni. – © CanadaMYKitten/Reddit”

17, “Amikor fegyverekkel pózolnak képeken. Ettől se nem lesznek hősiesebbek, se nem lesznek férfiasabbak. Vagy mikor félmeztelenül pózolnak az edzőterembe és felteszik az Instagramra. – © Roughneck16 / Reddit”

Csajok szerintetek mik a legidegesítőbb szokásai még a férfiaknak? Srácok te rácáfoltok ezekre?

betöltés...