14 szívmelengető tetoválás, ami tuti biztos, hogy a te szemeidbe is könnyeket csal

Az emberek számtalan okból kifolyólag csináltathatnak tetoválást, legyen az egy divatos minta, egy születési dátum, vagy valami olyan személyes jellegű dolog, ami rengeteg emléket őriz magában. Természetesen az utóbbit csak viselője tudja, hogy miért varratta magára. Elképzelhető, hogy valaki egy elhunyt szerettének nevét, születési dátumát, monogramját…stb tetováltatja magára, ezzel is méltó emléket állítva neki. A mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány megható tetoválást, ami tuti biztos, hogy könnyeket fog csalni a szemedbe.

1, Egy fiatalember, aki elhunyt szüleire és kutyájára méltóképpen emlékezik meg. A tetoválás a család házát, a kutyát aki az ablakban ül és szülei nevének kezdőbetűit ábrázolja, ami bele van vésve a fába.

Ez az a ház, ahol a családjával együtt nőtt fel, majd egy gázszivárgás miatt az egész leégett.

“A tragédia következtében a családom és a kutyám azonnal eltávoztak a földi világról.”

2, Azért csináltattam ezt a tetoválást, hogy a feleségem lássa maximálisan támogatom őt a depresszió elleni küzdelme során.

3, “Életem során csak egyetlen tetoválást varrattam magamra és az a nagyapám koncentrációs táborban kapott azonosítószáma volt. Készítettem egy képet a számról, majd örök nyugalomra helyeztük őt. Elvittem a fotót egy tetováló művészhez, hogy varrja rám a számokat, közben elmeséltem neki a nagypapám történetét. A tetováló nem volt hajlandó pénzt elfogadni tőlem, amit azzal indokolt, hogy amióta ebben a szakmában dolgozik ez a legfontosabb tetoválás, amit valaha csinált.”

4, “Az édesapám 2009 decemberében hagyott itt bennünket és az ő emlékére csináltattam magamnak egy tetoválást.”

5, “Az édesanyánk néhány hónappal ezelőtt ment a túlvilágra. Egész élete során vicces és kedves üzeneteket hagyott nekünk a lakás minden pontján. Úgy döntöttem az egyiket örökre a testemen fogom őrizni.”

6, Egy édesapa, aki szolidaritásból a fejére tetováltatta kislányának hallókészülékét.

7, Ilyen egy igazi édesapa. Fia műtéti hegének pontos mását varratta a fejére, hogy gyermeke ne érezze magát rosszul.

8, Ez a férfi magára tetováltatta elhunyt kisfia nevetésének hanghullámait, hogy örökre vele legyen.

9, “Édesapám 2009-ben hagyott itt minket. Az általános iskolás tankönyvemben találtam egy üzenetet, amit ő írt. Később ezt magamra tetováltattam.” (Annyira büszke vagyok rád. Szeretlek apu.)

10, “A nagypapám lerajzolta, hogy a család háza hol található a bolygón. Miután elhunyt magamra tetováltattam a rajzát.”

11, “Még mielőtt a világra jöttem volna édesapám elhagyta a földi világot. Állítások szerint pont olyan vagyok, mint ő. Amikor kötelező olvasmányt kellett választani a suliban a Vad lovak című regényre esett a választásom. Amikor anyukám észrevette, hogy ez van a kezemben, egy 93-as kiadással robogott át az egész házon, melynek a 128. oldalán volt egy könyvjelző. Kiderült, apukám ezt olvasta mielőtt elhunyt. Az ő emlékére készíttettem ezt a tetoválást.”

12, “Már 4 teljes éve, hogy felhagytam a káros szenvedélyemmel. Azóta minden egyes évben egy fekete csíkot varratok a kezemre, amivel arra a napra emlékezem, amikor új életet kezdtem.”

13, “Miután új szívet kaptam, ezt a tetoválást varrattam magamra, hogy örökké emlékezzek arra, hogy kaptam az élettől egy új esélyt.”

14, “A bátyám 39 éves korában hunyt el. Méltóképpen szerettem volna rá emlékezni ezért kettő legót varrattam magamra az egyiket kék színűre csináltattam, mert az volt a bátyám kedvenc színe a másikat pedig sárgára, mert az az én kedvenc színem. Mindezt azért csináltam, mert gyerekkorunkban állandóan legóztunk.”

betöltés...