19 fénykép, ami bemutatja, hogy mekkora szeretet is van egy családon belül

Az életben néha előfordulnak váratlan események, ám felnőttként egészen máshogy kezeljük már a helyzeteket. Az idő múlásával megváltoztatjuk a szokásainkat, céljainkat. A családtagok azok, akik ezen az úton végigkísérnek és támogatnak, annak ellenére is, hogy bizony akadnak kisebb-nagyobb problémák. Ennek ellenére ők azok, akikkel megosztjuk a szomorú és a boldog pillanatainkat is. Tudjuk, hogy a családi élet nem minden perce leányálom, de ők azok, akik feltétel nélkül szeretnek és ott vannak mellettünk. Mostani posztunkban olyan fotókat gyűjtöttünk össze, melyek bemutatják mekkora szeretet is van egy családon belül.

1, “A nagybátyám miatt szerettem meg a csillagászatot. Mindig is szerette volna ezt tanulni, de a család anyagi helyzete miatt ezt nem engedhette meg magának. Egész életében egy bankban dolgozott, hogy támogassa a szüleit. 20 évvel azután, hogy adott nekem egy csillagászati könyvet átadtam neki a NASA igazolványomat, amit abban az évben szereztem meg.”

2, “Akkor voltam a legboldogabb, mikor megláttam a leendő feleségemet a sorok között sétálni.”

3, „Ez a kép négy évvel azután készült, hogy belevágtunk a gyerek projektbe. Még a kutyánk is boldog, hogy új barátra tett szert.”

4, “Az újszülött kisfiam 10 óra vajúdás után végre világra jött és boldogan mosolyog. Ez az értés felbecsülhetetlen.”

5, “A párom az egész család előtt kérte meg a kezemet. Az volt életem legszebb napja.”

6, “2 év és 2 vetélés után végre megszületett a kisbabánk. 3 hónapnyi álmatlanságon vagyok túl, de minden egyes perc megérte. Ő itt a család új tagja Lilianna.”

7, “Ez a kedvenc képem, mert a második évfordulónk napja volt a közös életünk legelső napja.”

8, “A nővérem végre kiadta a legelső gyerek könyvét. Ilyen volt édesanyám reakciója, mikor először meglátta, imádnivaló.”

9, “Hosszú hetek és hónapok után végre kivettem a szabadságom, és az első helyszín ahova elvittem a kislányom, egy napraforgó mező volt. Azt hiszem, az arca megmutatja, milyen boldogok vagyunk.”

10, “Feltöltöttem a közösségi oldalra egy képet a nagymamám kertjéről. Nagyon sok ember likeolta és kommentelt a képhez, a nagyim pedig így reagált rá.”

11, “Apukám ezt a képet csempészte be édesanyámról és rólam abba a lakásba, amibe beköltöztem a főiskola miatt. Szeretem őt, nagyon hálás vagyok neki mindenért.”

12, “A régi fotóimat nézegetve bukkantam rá erre a képre, ahol épp megmutatom az unokahúgomnak a YouTube-ot.”

13, “Ebben a pillanatban mondtuk el édesapámnak, hogy nagypapa lesz. Ilyen fejet vágott, mikor meghallotta.”

14, „A nagyapám soha nem érettségizett le, mert őt a második világháború alatt sorozták be katonának. Ma végre valahára sikerült elvégezni az iskolát és leérettségizett.”

15, “20 év különbséggel, de ugyanannál a kocsinál.”

16, “Ez az idős pár a szomszédomban laknak és mind a mai napig kézen fogva sétálnak, ha elmennek valahova.”

17, “Édesanyánk talált egy képet a tesómról és rólam, majd apám dolgai közé tette mikor először ment az új munkahelyére. Amikor hazaért, mondta anyánknak, hogy legközelebb ne tegyen ilyet.”

18, “Elkészítettem édesapám almás pitéjét. Amikor anyukám meglátta és megkóstolta, sírva fakadt, mert apám már 11 éve nincs köztünk.”

19, ” A nagymamám 40 évig élt ebben a házban, ám most egy idősek otthonában van. Amikor a Google Maps segítségével bemutattam a barátnőmnek a házat, a nagyim ott sétált körülötte.”

Titeket is meghatottak ezek a képek?

betöltés...