11 dolog, amiből egyértelműen kiderül, hogy egy férfi fülig szerelmes.

A férfiak nem verik nagydobra, ha tetszik nekik egy nő. Se a barátaiknak, se a családjuknak, de van, hogy még maguknak sem vallják be a dolgot. Ám, ahogy egyre közelebb kerültök egymáshoz, tudat alatt olyan jeleket küldhet, amiből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy bizony beléd zúgott. Nem arra gondolunk, hogy heti szinten ad neked virágot vagy bon-bont, hanem ettől jóval mélyebb és bensőségesebb érzelmeket sugall feléd. A mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk ezeket az apró jeleket, hogy tisztában legyél vele, mikor is szerelmes egy férfi.

Annak ellenére, hogy a szoba, vagy nagyobb helyiség másik végében vagy, képtelen rólad levenni a szemét. Ha társaságban vagytok és másvalakivel elkezdesz beszélgetni, akkor is oda-oda pillant, hogy ellenőrizze, minden rendben van.

Még a legelfoglaltabb napjaiba is szorít neked helyet, hogy legalább egy pillanatra láthasson és puszit adhasson a homlokodra. A testbeszédével és a gesztusaival azt jelzi, hogy nagyon szeret veled lenni, és ha tehetné, minden percben együtt lógna veled.

Képes naponta felhívni telefonon, csakhogy megkérdezze milyen napod volt. Egy fülig szerelmes férfi egyetlen napot sem bír úgy ki, hogy ne hallja a szeretett nő hangját. Ha viszont te hívod, akkor habozás nélkül felveszi a telefont és órákon át képes beszélgetni veled.

Ha már nagyon komolynak érzi a dolgokat, akkor tuti biztos, hogy mesél rólad a barátainak és bemutat a családjának. Ilyet csak olyan férfi tesz, aki valóban komolyan gondolja a kettőtök közti kapcsolatot.

Minden információ érdekli, ami veled kapcsolatos, például, hogy ki a kedvenc színészed, mi a kedvenc színed, moziba vagy inkább színházba járós vagy… stb. Akármit csinálsz vagy mondasz, ő a lehető legnagyobb odafigyeléssel néz és hallgat végig.

Nem riad meg a barátnőidtől, sem a családodtól. Kész találkozni mindenkivel, akik fontosak a számodra. Attól sem ijed meg, ha az édesanyáddal, vagy valamelyik barátnőddel nem kötnek szoros barátságot.

Az a férfi, aki szerelmes beléd nem zár be kalitkába, mint egy kismadarat. Azért szeret, aki vagy és a szokásaiddal együtt fogadott el. Szeretné, ha szabadnak éreznéd magad mellette, és kiteljesednél az oldalán.

Rendszeresen odafigyel rád, apró meglepetésekkel, vagy virágokkal halmoz el, csakhogy mosolyt csaljon az arcodra, amiért megőrül. Ha az első találkozáskor megfogtad, akkor megjegyzi azokat az alapvető információkat, hogy melyik a kedvenc virágod, mikor van a születésnapod, vagy mi volt a jeled az oviban.

Szenvedélyes csókja elárulja, mit is érez valójában. Most nem a homlok és az apró ajkakra adott puszikra gondolunk, hanem arra a mindent elsöprő első csókra, amitől pillangók repkednek a gyomrotokban. Ebből se perc alatt lejön, mit is érez irántad valójában.

Egyetlen percet sem bír úgy ki, hogy ne érjen hozzád, ne fogja meg a kezed, vagy ne simogassa meg a hajad. Amennyiben az ölelése néhány másodpercnél tovább húzódik az is egyértelmű jele lehet, hogy nagyon is szeret téged.

Amikor együtt hajtjátok álomra a fejeteket, mindig odabújik hozzád és szorosan átölel, ami annak a jele, hogy a párkapcsolatotok megingathatatlan lábakon áll, valamint, hogy teljesen odavan érted.

betöltés...