11 jel, hogy a partnered titkol előled valamit

Természetes, hogy az embernek vannak titkai, ám egy kapcsolatnak a bizalmon kell alapulnia. A jó kommunikáció kulcsfontosságú egy párkapcsolatban, ezért fontos, hogy mindent megbeszéljetek egymással. Ha egy ideje fura érzésed van a párodat illetően és arra gyanakszol, hogy valamit titkol előled, akkor azt a lent leírt jelekből ki lehet deríteni A testbeszéd rengeteg minden el tud árulni egy illetőről csak úgy, mint a tekintete.

1, Megváltozik a hangja

Ha azon kapod magad, hogy a partnered hanglejtése megváltozik miközben veled beszél, akkor biztosra veheted, hogy hazudik. A másik egyértelmű jel, mikor többször egymás után megköszörüli a torkát, köhög vagy hevesen veszi a levegőt. Ez a test természetes reakciója amikor az ember ideges valami miatt.

2, Kerüli a szemkontaktust

A szemek rengeteg dolgot árulhatnak el, ezért ha a párod nem néz a szemedbe, helyette mindenfelé vagy a földre tekint, az annak a jele, hogy nem akarja, hogy keresztül láss rajta. Fél, hogy rájössz a hazugságára, ezért kerüli a szemkontaktust.

3, Nem egyértelmű választ ad a kérdésre

Amikor egy ember egy kérdésre válaszol a szemek azonnal felfelé néznek, ami annak a jele, hogy válasz után kutakodik. Ha jobbra néz akkor emlékeket keres, ha balra akkor hazugságon töri a fejét. Amennyiben a párod válaszai nem egyértelműek az annak a jele, hogy fedezni próbál valamit. A másik figyelmeztető jel, mikor kérdésre kérdéssel felel.

4, Másra tereli a figyelmet

Ha a párod valami miatt bűnösnek érzi magát, akkor előfordulhat, hogy másra tereli a figyelmet, legyen az egy új téma, vagy másik személy. Ezt azért csinálja, hogy kevesebb esély legyen a lebukásra.

5, Testbeszéde idegességre utal

Ha beszélgetés során a párod úgy beszél hozzád, hogy a teste nem néz feléd, az annak a jele, hogy titkai vannak. Ezzel tudat alatt kizár téged a dolgaiból. Hasonló dolgokról árulkodik a körmök melletti bőr rágása. Ez többnyire a bizonytalanság és a szorongás jele. Van még egy módszer, amivel ki lehet deríteni, hogy a partnered hazudik-e, mégpedig úgy, hogy megfigyeled mit csinál beszélgetés során a kezével. Amennyiben eddig nem szokta beszélgetés közben zsebre tenni a kezét, de most észreveszed, hogy igen, az nem sejtet túl sok jót.

6, Pókerarcot viselnek

Mivel az arckifejezés sokat el tud árulni egy ember érzéseiről, ezért a partner megpróbálhatja elrejteni azokat egy pókerarc mögé. Ezt azért teszi, mert reméli, hogy így nem fogsz tudni semmit sem leolvasni róla.

7, Túl sokat pislog

A túl sok pislogás a hazugság egyik legfeltűnőbb jele. Stresszes helyzetben az emberek alapjáraton is többet hazudnak, és stressz helyzet alatt nő a pislogás száma. Ha észreveszed, hogy a párod a szokásosnál többet pislog, akkor valószínűleg hazudik neked.

8, A szokásosnál többet van a munakhelyen

Ha csak nincs valami határidős munka, akkor semmi sem indokolja, hogy a partnered tovább legyen a munkahelyén. Amennyiben ez a helyzet sűrűn fordul elő, akkor a munkával csak leplezni akarja a hazugságait.

9, Elveszett az intimitás

Ha azon kapod magad, hogy már a párodat nem érdekli létesít-e veled intim viszonyt, akkor komolyan el kell beszélgetnetek. Elképzelhető, hogy valaki más megteszi azt, amit neked kellene.

10, Hirtelen nagyobb figyelmet szentel a külsőnek

Amennyiben a partnered hirtelen elkezd magára, az öltözködésére, sminkjére, hajára jobban odafigyelni, hogy még vonzóbb legyen, az nem sok jót sejtet. Ha ugyanúgy néz ki melletted mint általában, de a munkahelyre jobban kicsípi magát, akkor valószínűleg más figyelmét szeretné felhívni.

11, Alig lehet elérni

Ha nehezen tudod egy ideje elérni a párod, például sokára veszi fel a telefont, vagy nem válaszol az üzeneteidre, akkor ott valami turpisság van a háttérben. Hasonló rosszra utalhat, ha fizikailag melletted van, de fejben valahol máshol jár.

Ti észrevettetek hasonlót a párotokon?

betöltés...