Íme 13 ok, hogy miért jó otthon ülő emberrel randizni

Amikor egy állandóan otthon ülő ember kinyitja az ajtaját és belépsz a kis szentélyébe olyan világba csöppensz, amit először el sem akarsz hinni. Ha úgy gondolod, hogy a lakásban/házban huzamosabb ideig tartózkodó ember antiszociális akkor nagyot tévedsz. Ők egy nagyon kényelmes és izgalmas kalandra invitálnak ami a te tetszésedet is el fogja nyerni. Be fogják bizonyítani, hogy a velük eltöltött randik, vagy az együttélés nagyon is szórakoztató tud lenni. A mai cikkünkben elhoztunk 13 okot arra, hogy miért is jó egy olyan típusú emberrel randizni, aki otthon csücsül.

1, Ha egy otthon ülő személy téged választott, akkor valamivel felkeltetted az érdeklődését

Gondolj csak bele, ha egy olyan illető a párod, aki inkább otthon van, mintsem elmászkál és alig várja, hogy hazaérj, hogy összebújhasson vagy otthon randizhasson veled. Ez azt jelenti, hogy meglátott benned valamit, ami igenis felkeltette az érdeklődését.

2, Ha szép ruhába vagy elegánsan felöltöznek, azt érted csinálják

Ha alapjáraton nem szoktak csini vagy elegáns ruhába felöltözni, csak azért mert elmennek otthonról, de amikor veled megy akkor igen, az annak a jele, hogy a kedvedben akar járni. Egy otthon ülő típusú ember számára ez nagyon különleges dolog.

3, Tudják, hogyan kell finom ételeket készíteni

Mivel nem igazán járnak el kikapcsolódni számukra az a legmegnyugtatóbb, ha otthon főzhetnek és kísérletezhetnek. Úgy vélik tökéletesíteniük kell a szakács készségeiket. Ha egy otthon ülős típusú párod van, akkor biztosra veheted, hogy mindig lesz az asztalon finom étel.

4, Nem flörtölnek másokkal a helyi pubokban, mert nem is járnak el

Nagy a valószínűsége annak, hogy egy ilyen típusú ember nem fog eljárni a helyi pubokba, hogy flörtöljön. Ő sokkal kényelmesebb attól, sőt prioritásban a hűség első helyen is szerepel nála.

5, Ha otthon marad sok pénzt spórol

Egy otthonülő típusú emberrel rengeteg pénzt lehet megspórolni, hiszen nem kell drága éttermekbe menni, és randi helyszíneket keresni. Ezeket a megtakarításokat felhasználhatod olyan dolgokra, melyek mindkettőtök számára fontosak.

6, Sokkal jobban értik a személyes tér fogalmát

A külvilággal ellentétben az otthonod nem annyira zsúfolt, főleg ha csak ketten vagytok a pároddal. Egyesek inkább saját párjuk társaságát részesítik előnyben. Megértik, ha szükség van a személyes térre, ezért úgy fogják kezelni, mintha a saját személyes terük lenne.

7, Általában nagyon kényelmes otthonuk van

Ha hosszabb ideig tartózkodsz otthon jobb, ha kényelmesebbé teszed azt. A háztartásbeliek, otthonülő ezt tökéletesen tudják. Nekik sok idejük van arra, hogy rendben tartsák az otthonukat. Még ha otthon is dolgoznak, akkor is többet takarítanak, mert nem megy el azzal az idejük, hogy A-ból B-be utaznak.

8, Lesz elég idő egy egészséges kapcsolat kiépítéséhez

Ha elegendő időtök van, akkor lehetőségetek van kialakítani egy egészséges és boldog párkapcsolatot. Ezt beszélgetéssel, közös programok szervezésével, például filmezéssel, játékkal tudjátok elérni. Ezekkel sok értékes pillanatot szereztek, amivel még közelebb kerültök egymáshoz.

9, Tuti, hogy van Netflix vagy Amazon Prime előfizetésük

Az, aki folyamatosan otthon van van ideje arra, hogy folyamatosan sorozatozzon vagy filmezzen. Ehhez viszont biztosítani kell egy-két dolgot, mondjuk egy Netflix vagy Amazon Prime előfizetést, amivel korlátlanul hozzá lehet férni a legjobb filmekhez.

10, Igazi könyv- és/vagy filmszakértők

Ha egy otthon ülő típusú emberrel randizol akkor biztosra veheted, hogy rengeteg filmet látott és könyvet olvasott el. Biztos lehetsz benne, hogy ha filmes programot terveztek ő tudni fogja melyikre érdemes beülni vagy melyiket érdemes megnézni.

11, Mesterei a ház tisztaságának és kényelmének megőrzésében

Egy otthon ülő embernek soha nem lesz piszkos vagy rendetlen a lakása, mert szereti annyira az otthonát, hogy mindig tisztán akarja tartani. Valószínű soha nem fogják megengedni egy másik embernek, hogy takarítson ott, mert úgy vélik náluk jobban senki sem tudja azt megcsinálni. Ez neked azért jó hír, mert nem neked kell takarítanod.

12, Nem törődnek annyira a társadalommal

Mivel nekik az egész világot az otthonuk jelentik ezért nem törődnek azzal, hogy másokat lenyűgözzenek. Ha vannak közeli barátai és egy párja, akkor nincs másra szüksége az életben a boldogsághoz.

13, Kis baráti társaságuk van, de azokkal szoros kapcsolatot ápol

Attól mert valaki otthon ülő típus még nem jelenti azt, hogy antiszociális is. Lehet, hogy csak kis baráti társaságuk van, viszont azokkal nagyon jó kapcsolatot ápolnak. Ennek tükrében nem kell túl sok jegyet és dátumot megjegyezniük.

Neked is ilyen a párod vagy randiztál már ilyen személlyel?

betöltés...