A három éves kisfiú levágta húga haját, amit még az édesanyja is megirigyelt

Amikor az embernek gyereke születik onnantól fogva megszűnik számára az a fogalom, hogy alvás, nyugalom, magány és csend. Mindez azért van, mert a gyerekek mindig mindenhol ott vannak, kupit csinálnak, beszélnek, hangoskodnak, játszanak, a szüleiken csüngnek és még sorolhatnánk. Viszont amikor a szülő 5 percig néma csöndet tapasztal, akkor beindulnak a fogaskerekek és persze elkezd termelődni az adrenalin mert nem tudja miért halkult el a gyerek vagy a gyerekek.

Nos mai cikkünk főszereplői Briana és Michael Naylor tudnának a csendről mesélni, ugyanis olyat éltek át, amit eddig még nem, és a jövőben sem szeretnének még egy hasonló estet megélni. Briana 35 és Michael 30 éves, két gyönyörű gyermekük van a 3 éves Colt és a 2 éves Kimber. A szülők csendben vacsoráztak, mikor feltűnt nekik, hogy a gyerekek túlságosan is csendesek. Amikor megtalálták a gyerekeket, majd kiugrott a szívük a helyéről.

Ők itt Briana és Michael Naylor valamint gyermekeik: Colt és Kimber.

Miután az édesanyának feltűnt mekkora a csend, a gyerekek nyomába eredt, hogy kiderítse, miért vannak csendben.

Kiderült, hogy a gyerekek azért voltak olyan halkan, mert Colt, levágta a testvére haját. A kislány tincsei ott hevertek szanaszét a földön. Kimber szó nélkül tűrte, hogy tesója levágja a haját.

Az anyuka kezdetben sokkot kapott, majd hirtelen nevetni kezdett. Ekkor lépett be az édesapjuk a szobába, aki először nagyon mérges volt, aztán ő is nevetni kezdett. Nemcsak Kimber haja volt, amit megvágtak, hanem anyjuk ruhája is, amiből egyet ki kellett dobni.

A szülők ezek után elmagyarázták a fiúknak, hogy nem szabad ollóval játszani é nem vághatja le így a testvére haját. Szegény Colt nagyon elszégyellte magát.

A szülők szerencséjére a szomszédban volt egy fodrászat, ahova Briana időpontot egyeztetett. Néhány képet megnéztek, hogyan is tudnák legjobban megmenteni a kislány haját.

A szomszédos fodrász olyan ügyes volt, hogy a tesó kreálmányát igazán menővé varázsolta.

A maradék hajat nem vágta le, hanem dizájnosabbá tette. Elképesztő, hogy Kimbernek mennyire jól állt ez a frizura. Sokkal jobb volt neki, mint amilyen eddig volt

Édesanyjának annyira megtetszett kislánya haja, hogy egy kicsit még féltékeny is lett rá miatta.

Amikor az édesapja meglátta neki is elállt a szava, annyira megtetszett neki gyermeke új fizurája.

Briananak egyébként már többször észrevette, hogy Colt különös érdeklődést mutat a fodrászat iránt. Elképzelhető, hogy a későbbiek folyamán ezzel fog majd foglalkozni és a testvére lesz a modellje.

Szóval voltaképpen Colt szívességet tett, hogy kicsit megnyírta testvére hajkoronáját. Amennyire megdorgálták a fiút miatta, most annyira örül neki mindenki. Minden jó ha a vége jó.

betöltés...