Íme a 2000-es évek 14 trendje, ami újra visszatér 2020-ban

A divat minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy a régi évtizedekkel ezelőtt óriási népszerűségnek örvendő cuccokat újra divatba tudja hozni. Ilyen például a gigantikus méretű hajcsatok, bő nadrágok, vagy az extra rövid nadrágok. Azonban akadnak olyan termékek, amikről soha nem gondoltuk volna, hogy valaha visszatérnek a divatba. Gondolunk itt például a tépőzáras szandálokra, vagy a feltűnő csíkos melírozásokra. A mai cikkünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk nektek azokat az árucikkeket, amik a 90-es, 2000-es években trendinek számítottak, és a divatszakértők úgy gondolták visszahozzák őket 2020-ba.

1, Festett haj: szőke felül, fekete alul

2020-ban újra visszatér az a divat, miszerint a lányok felül világosra, alul sötétre festetik a hajukat. Ez a hajviselet a 2000-es években örvendett óriási népszerűségnek, és olyan hírességeknek volt ilyen hajkoronája, mint Christina Aguilera vagy Britney Spears.

2, Sárga bőrszín

A szolárium által kialakult barnás sárga bőrszín idén újra elkezdett hódítani a lányok körében. Az arcbőr ilyenkor valóban sárgás barna színben pompázik, amit ma már egyáltalán nem a rossz ízlés jeleként fognak fel. Olyan “hírességek” hozták vissza ezt a színt a divatba, mint Kendall Jenner.

3, Extra rövid nadrág

Egy másik 2000-es években viselt ruhadarab, ami újra felüti fejét 2020-ban az nem más, mint az extra rövid nadrágok. Nyilvánvalóan mindenki maga dönti el, hogy fel meri-e venni az ilyen rövid nacikat, ugyanis ezek valóban mindent megmutatnak ezért csak a legbevállalósabbak merik viselni.

4, Hajpántok

A 2020-as tavaszi-nyári szezon egyik újdonsült kedvence a fej illetve hajpántok. Annak idején csili-vili, vékony, vastag pántokat viseltek a lányok, hogy eltűrjék hajukat, viszont az idő múlásával a feledés homályába vesztek. Most viszont újra népszerűek lettek, és olyan darabokat is lehet találni, ami teljes egészében gyöngyökből van kirakva. A nyári szett csodálatos ékköve lehet egy ilyen fejpánt.

5, Újságpapír nyomatós ruhák

A régi idők egyik legmenőbb és legdizájnosabb mintája újra visszatér a 2020-as divatba. Ha te is meguntad az egyszerű ruhadarabokat, ez az újságpapír mintás kollekció biztos a kedvenceid közé fog tartozni.

6, Bő nadrágok

A 90-es évek végén és 2000-es évek elején óriási népszerűségnek örvendtek a bő fazonú nadrágok, hála a Hip-Hop körszaknak. Tény, hogy azóta sokat változott a világ, és ez a darab még mindig nem a nőiességet tükrözi, de képes kiemelni bizonyos testrészeket. Az ember dereka vizuálisan karcsúbbnak tűnik, ami pont optimális egy vastagabb lábú hölgy esetén.

7, Francia köröm

A 2000-es években mindenki ilyen típusú körmöket akart, ám az idő múlásával előtérbe kerültek a feltűnő illetve a nude színek is. Most 2020-ban azonban visszatér ez a teljesen letisztul, elegáns köröm, ami bármilyen szetthez tökéletesen passzol.

8, Oldalfrufru

Az oldal frufru még nem ment teljesen ki a divatból, ám most a fodrászok azt javasolják, hogy próbálják ki többen ezt a hajviseletet. Egyik legnagyobb előnye, hogy bármilyen elegáns frizura készíthető általa, és különféle arcokhoz is tökéletesen passzol.

9, Téglalap alakú színes napszemüvegek

A napszemüvegek tökéletesen alkalmasak arra, hogy az ember elrejtse tekintetét a világ elől. Ebben az évben viszont vissza fognak térni a feltűnő színű téglalap formájú napszemüvegek, amik egyáltalán nem rejtik el az emberek szemeit.

10, Zsebes nadrágok

A zsebekkel teli nadrágok azoknak optimális, akik nem szeretik a táskákat, de több személyes tárgyat is maguknál hordanak. Aki imádta ezt a fazont a 2000-es években, annak jó hírünk van, újra visszatér a 2020-as divatba.

11, Nagy hajgumik

Ezek a típusú hajgumik a 90-es években hódítottak. Minden kislánynak ilyen volt a hajában, ugyanis az anyukák ezáltal tudtak kontyot csinálni a fejük tetejére. Egy ideje azonban már nem igen lehetett kapni efféle kiegészítőket, de most 2020-ban ismét visszahozták a divatba, és csodálatos éke tud lenni egy tavaszi-nyári szettnek.

12, Tépőzáras szandálok

A divatmodellek azt tanácsolják, hogy mindenki cserélje le a sportcipőjét ilyen jellegű szandálokra. Állításuk szerint most jött el az ideje annak, hogy a gyerekkorban viselt szandálok emléke újra szárnyra kapjon. Ezek a lábbelik nemcsak kényelmesek, hanem praktikusak is, arról nem beszélve, hogy jobban szellőznek, mint bármilyen cipő.

13, Óriási hajcsatok

Bizonyára mindenkinek volt ilyen típusú hajcsatja kislány korában. Akkoriban mindenféle színűt és mintázatút ehetett kapni, de aki az egyszerűségre vágyott annak fém színű volt. Most újra előtérbe kerültek ezek a gigantikus hajbavalók, amiket gyöngyökkel és kövekkel turbóztak fel, így a mostani divat egyik elengedhetetlen kelléke lett.

14, Melírcsíkok

A melírozás nem tűnt el a divatból csak egy kicsit átalakult. A 2000-es években mindenkinek csíkos haja volt, hiszen akkoriban az volt a divat. 2018-19-ben viszont az volt a fontos, hogy a melírozott hajak minél természetesebbek legyenek. Most, hogy beléptünk 2020-ba ismét a feltűnő, csíkos melírok kerültek előtérbe. Jennifer Lopez nem is habozott ilyenre csináltatni a haját. Nézd csak:

Na mit szóltok?

betöltés...