Ez a 12 csillagjegy, bizonyítottan tökéletes párt alkot.

Bizonyára mindenki hallott már arról, hogy minden embernek van egy tökéletes párja valahol a világban csak rá kell találni. Nos, ezt van, aki elhiszi van, aki nem. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy akar-e hinni ebben vagy sem. Viszont, ah már nagyon régóta nem találod a megfelelő partnert, aki mellett kiteljesedhetsz, akkor ideje elgondolkodni azon, hogy talán mégis lehet ebben az elméletben valami. Tudjuk, hogy a másik kényes téma a csillagjegyekhez köthető, hiszen nem mindenki hisz a horoszkópnak. Ám, akárhogy is nézzük van igazságalapja a horoszkópban leírtaknak, ugyanis nagyon sok emberen észre lehet venni a csillagjegye sajátosságait, például, hogy a Rák egy nagyon családcentrikus, érzelmes jegy, hogy a Skorpió a legszeszélyesebb, hogy a Kos a legmakacsabb és így tovább. Ma olyan cikket hoztunk össze nektek, ami azt mutatja be, hogy csillagjegyek szerint, kik alkotnának tökéletes és harmonikus párkapcsolatot. Kitudja, talán pont te és a párod is benne vagytok a listában.

1, Kos – Vízöntő

A Kos és Vízöntő nagyon erős, harmonikus párt alkot, akik egy percet sem unatkoznak egymás mellett. Rendkívül jól tudnak csapatban dolgozni és jól passzolnak egymáshoz. Mivel mindkét jegy szereti a kalandokat, ezért az ágyban is több dolgot ki tudnak próbálni.

2, Bika – Rák

A Bikának és a Ráknak nagyon különleges kapcsolata van, hiszen mindegyikük elég érzelmes jegy. A párkapcsolatuk tele van intenzív érzelmekkel és odafigyelnek egymásra. Kiemelik egymás jó tulajdonságait és egy harmonikus kapcsolatot alkotnak. A legtökéletesebb párosnak tartják őket.

3, Ikrek – Vízöntő

Ők azért jó páros, mert nem hisznek az elkötelezettségben viszont teljes szívükből szeretik egymást. Tudják, hogy minden ember titkon szabadságra vágyik úgy, hogy közben mellette van az az illető, akit szeret, pontosan ezért is töltenek együtt valamint külön is minőségi időt, hogy ne tudjanak egymásra unni. Nagyon szeretnek utazni és ezt a hobbijukat ki is használják.

4, Rák – Halak

Mivel mindkettő víz jegyű ezért gyorsan megtalálják a közös hangot. Kapcsolatuk teljes mértékben érzelmi alapú. A halak jó kapcsolatteremtéséről híres a Rák pedig gondoskodó viselkedéséről, így tökéletesen kiegészítik egymást. Mind az érzelmi, mind a fizikai kapcsolatuk harmonikus, ami boldog párrá teszi őket.

5, Oroszlán – Nyilas

Mind az Oroszlán, mind a Nyilas nagyon erős jegy, akik nem igazán kedvelik a monoton életvitelt, ezért sokszor költöznek és utaznak. Mindketten szeretik az élet apró örömeit és kiélvezik minden egyes pillanatát. Egymást bátorítják a párkapcsolaton belül, és tökéletes párt alkotnak.

6, Szűz – Bika

Mind a Bika, mind a Szűz két lábbal a talajon áll, ezért nem ragadtatják el magukat az élet dolgai miatt. Kapcsolatuk nyugodt és békés, néha az embereknek úgy tűnhet, mintha nem is szeretnék egymást, de ez nem igaz. Csapatként dolgoznak össze a kapcsolatukban, mindezek mellett pedig őszinték egymással. Bármit elmondhatnak egymásnak, nem lesz belőle sértődés, helyette együtt örülnek, a jó hírnek és megbeszélik a rosszakat.

7, Bak – Bika

A Bak egy olyan jegy, aki maximálisan hisz a munkával elért sikerekben, és a szerelemben első látásra. A Bak a Bikában megtalálja mindazt, amire szüksége van egy kapcsolatban, öröm, boldogság, harmónia. Szeretnek hosszú beszélgetésekbe elegyedni még munka közben is. Kapcsolatuk a kölcsönös tiszteleten és őszinteségen alapszik, ezért elmondható, hogy fejben és szívben is ők a legérettebbek.

8, Skorpió – Rák

Annak ellenére, hogy a Skorpiót tartják a legszeszélyesebb jegynek mégis nagyon jó csapatot alkotnak a Rákkal. Mély érzelmeket táplálnak egymás iránt és ilyenkor megszűnik körülöttük az egész világ. Mindegy hol vannak, mit csinálnak számukra a legfontosabb, hogy együtt vannak és szerethetik egymást.

9, Nyilas – Kos

Mindkét jegy tele van energiával és erős karaktereknek tartják őket. A legrosszabb bennük, hogy nem ismerik el, ha hibáznak. Igazi kalandorok, akik élvezik a szabadban töltött perceket és a kirándulásokat. Annak ellenére, hogy két teljesen különböző jegy mégis kiegészítik egymást.

10, Mérleg – Ikrek

A Mérleg és az Ikrek jegy szülöttei elég érettek ahhoz, hogy megértsék mire van szüksége a másik félnek, pontosan ezért tudnak jól csapatban dolgozni. A Mérleg nagyon könnyen alkalmazkodik másokhoz, lenyűgözi őt, ha valakinek magas az intelligenciája. Mindketten a talajon állnak, ezért nem ragadtatják el magukat. Fontos számukra a jó és harmonikus kapcsolat.

11, Vízöntő – Ikrek

Mivel hasonló csillagjegyek ezért szó szerint kozmikus kapcsolatban állnak egymással. Fontosnak tartják egyéniségüket, de emiatt nem tennék kockára a kapcsolatukat. Nagyon jó közöttük a kommunikáció. Arra törekednek, hogy kapcsolatuk minél összeszokottabb legyen.

12, Halak – Skorpió

Annak ellenére, hogy teljesen különböznek egymástól, mégis olyan, mintha belelátnának egymás fejébe. Sokkal jobban megértik egymást, mint bármilyen másik csillagjeggyel. Mindketten nagyon kíváncsi jellemek, akik mindent tudni akarnak a partnerükről. Nem félnek romantikusak lenni a kapcsolatukban, nagy az esély rá, hogy hosszú évtizedeken át kitartanak egymás mellett. Az ő kapcsolatuk nagyon-nagyon ritkán végződik szakítással, válással.

Ti a pároddal a felsorolt jegyek között voltatok?

betöltés...