Ez az 19 illusztráció bemutatja, hogyan éljük meg a valóságban az érzéseinket!

Cyril Rolando egy 34 éves, klinikai szakpszichológus, aki munkája mellett kivételes készséggel és ügyességgel hódol a digitális festészet oltárán. Munkája arra ösztönözte őt, hogy kreatív hobbit válasszon, ami az ő lelkét és gondolatait is képes elszakítani a másokról leemelt stressztől, gondokról.

Munkái látványos és gyakran szürreális jelenetek széles skáláját vonultatják fel, ami miatt sokak 21. századi Salvador Dali-ként is emlegetik.

A szín nem szokványos használata és a klasszikus képzés hiánya azt mutatja, hogy milyen csoda tud megszületni, ha nincs szabályozva a művész, ha intuíciói és kreatív ösztöne szabad útra lelnek. Mindegyik darabban van egyfajta utazás, egy kézzel fogható álomkép, tökéletes pillanatban befagyasztott történetek ezek, amelyek olykor súlyosan sebzett, máskor színes és kíváncsi elme mélyéről érkeznek.

A dél-francia művész ihletét saját élményei, traumái és a páciensei által elmesélt vagy megélni vélt történeteiből meríti és tökéletesen ábrázolja, hogyan éljük meg az érzéseinket, amiket szavakkal kifejezni nem tudunk…

Összegyűjtöttük a pszichológus-művész legkiválóbb munkáit, ahol a szépség összefonódik a mély jelentéssel. Gyönyörködj bennük Te is!

  1. Út egy másik világba

2. Az elvonulás ideje

3. Ketten a világ ellen

4. A magány hangjai

5. Találkozzunk félúton

6. Kihűlt lélek

7. Az újrakezdés varázsa

8. Emlékek hálójában

9. Szomorúság rabjai

10. Félelempróba

11. Kettőnk dolga

12. Ábrándok közt suhanva

13. Végsőkig tartó küzdelem

14. Vágyakozás

15. Kényszerképzetek hálójában

16. Éretlen ambíciók

17. Szavakkal bélyegezve

18. Elzárkózva

19. Titkok útja

Ha szerinted is zseniálisak a művész munkái, ne felejtsd el megosztani másokkal!

betöltés...