Ez a 18 illusztráció bemutatja azokat a helyzeteket, amik minden egyes nap megtörténnek az emberekkel

Nacho Diaz Arjona egy spanyol származású illusztrátor, aki egyedülálló képességekkel rendelkezik és kivételes humorérzékkel van megáldva. Olyan rajzokat készít, mely a hétköznapi helyzeteket veszi elő, ami minden emberrel megtörténik élete során. Több mint 514 000 követője van már Instagramon, s ez a szám napról napra csak nő, hiszen műveit mindenki meg akarja nézni. A művész saját weboldallal is rendelkezik, ahol különféle termékeket árusít, édes és cuki karakterei másában. Most összegyűjtöttük a számunkra legviccesebb és legjobb illusztrációit, melyből mindenki magára fog ismerni.

1, A pillanat, mikor egy nehéz, mázsás súlytól megszabadulsz.

2, Kinek ismerősek azok a hétvégék, mikor a nagyitól úgy jöttök el, mint akik 10 kilót magukra szedtek?

3, Ebbe már minden egyes nő belesétált legalább egyszer élete során. Még akkor is kopasznak érzik magukat, ha csak pár centit vágattak a hajukból.

4, A pubertáskor az az időszak, mikor a test egy nagyobb változáson esik át és a bőrön pattanások, mitesszerek hada jelenik meg.

5, Annak érdekében, hogy a lányok vonzóbbnak és persze vékonyabbnak tűnjenek, inkább nem vesznek levegőt szelfi készítés alatt. Ugye, hölgyek?

6, A tapasztalt szülők már tuják, hogy a gyerek előtt és utáni időszakot semmiféleképpen nem lehet összehasonlítani. A pihenés fogalma ismeretlenné válik számukra a pihentető alvásról nem is beszélve.

7, A pillanat, mikor egy hosszú, fárasztó nap után lefekszel aludni, de másnap újult erővel és kipihenten ébredsz fel. Mintha valami csoda történne ilyenkor a szervezettel.

8, A legtöbb ember fizetés előtt alig eszik, csakhogy legyen egy kevés pénze az ínséges időkre, ám amint megérkezik a fizetés újra kivirultan éldegélnek néhány napig.

9, Az ünnepek alatt kizárt dolog, hogy az ember ne szedjen magára jó pár kiló fölösleget, ez amiatt is van, mert senkit sem akarunk megbántani, hogy pont az ő főztjéből nem eszünk, csak mert aggódunk az alakunk miatt.

10, A lányok szó szerint 180 fokos fordulatot tudnak venni csupán azzal, hogy kisminkelik az arcukat. Mintha egy egészen más ember nézne rájuk vissza a tükörből.

11, A bulikkal az a legnagyobb baj, hogy az ember nem tudja hol a határ, ha szeszes ital kerül a kezébe. A vége általában mindig ugyanaz: róka.

12, A mexikói konyha ismert főszeres ételeiről, ami bizony kétszer csíp, amikor bemegy és amikor kijön.

13, A férfiak borotválkozás előtt olyanok, mint a mérges mackók, ám amint megszabadulnak szőrszálaktól kedves kis fiúcskákká változnak át.

14, A legtöbb ember azért diétázik, mert szeretne egy kis fölöslegtől megszabadulni, ám a folyamat a következőképp néz ki:

15, Az emberek szinte el sem tudják képzelni a napjukat a reggeli kávé nélkül, ám amint megitták új erőre kapnak.

16, A fehér bőrűek tudják, mennyire kell vigyázni az első napozással, mert 10 perc után olyanok lehetnek akár a rákok.

17, Az emberek már az első edzés után úgy érzik, hogy eleget tettek ahhoz, hogy meglegyen a nyári formájuk. Persze ez nem igaz, de azért jó érzés ilyen álomba ringatni magukat.

18, Felbecsülhetetlen érzés, mikor a testedben felgyülemlett metán-gáztól végre megszabadulsz és nyugodt belekkel folytathatod tovább a napjaidat.

Ismerősek nektek ezek a helyzetek?

betöltés...