Ez a 12 kép bemutatja, milyen egy hosszútávú párkapcsolat

Egy párkapcsolat elején mindenki fenntartásokkal kezeli a kapcsolatot, vannak dolgok, amiben még megtartjátok a három lépés távolságot és akadnak olyan témák is, amikről nem szívesen beszéltek egymás előtt. Nyilván ez azért is van, mert nem akarjátok elüldözni magatok mellől a szeretett személyt. Viszont, minél régebb óta vagytok együtt, annál jobban vetkőzitek le a gátlásaitokat, majd elértek egy olyan szintre, ahol már semmi sem számít tabunak. Ilyen a fura szokások felvállalása, a gusztustalan témák fejtegetése és így tovább. Meg kell jegyeznünk, hogy nem minden párkapcsolat áll készen erre, viszont ha ti elértetek idáig, akkor nagyon szerencsésnek mondhatjátok magatokat.

1, A kapcsolat kezdeti fázisában megpróbálod a maximumot kihozni magadból és olyan dolgokat csinálsz, amiket nem szoktál, például megosztod a kajád a pároddal. Néhány év után azonban előtör valódi éned, aki folyamatosan csak önzőzik.

2, Amikor unatkozol és látod, hogy a barátod tök jól elvan a számítógépes játékával, ezért gondolod felhívod a figyelmét rá, hogy jó lenne ha veled is foglalkozna.

3, Vannak napok, mikor az ártatlan piszkálódások bizony el tudnak fajulni, és olyankor általában a férfi húzza a rövidebbet. Nálatok is így van?

4, A nők valamilyen oknál fogva nem bírják elviselni a pattanásokat az arcukon, ezért idő előtt elkezdik nyomkodni, amivel sokkal több kárt csinálnak, mint hasznot. Mikor a barátjuk csak a hecc kedvéért rákérdez a nyilvánvalóra, akkor pedig letagadják az egészet.

5, A nők azt képzelik, hogy nincs szükségük senkinek a segítségére ahhoz, hogy el tudják látni magukat, be tudjanak vásárolni és fel is tudják cipelni a negyedik emeletre a cuccaikat, viszont amikor felérnek úgy sírnak, hogy leszakadt a kezük, mint egy kisgyerek.

6, A már évek óta tartó párkapcsolaton belül nincsenek tabu témák és mindenki megoszthatja saját, kissé fura gondolatait a partnerével. Ez a bizalom jele is.

7, Amikor a barátnőd abban a hitben van, hogy ő egy igazi mesterszakács, de nem mered megmondani neki, hogy az ételek, amiket főz, ehetetlenek.

8, Amikor a barátnőd már nagyon szeretne várandós lenni, de te még nem állsz készen erre, ezért degeszre eszi magát, hogy a várandósság látszat kelthesse.

9, A nőknek sokkal rövidebb szempillái vannak, mint a férfiaknak, ezért náluk ez elég kényes téma, így ha még azzal cukkolja is őket a párjuk, akkor ne számítsanak könyörületre.

10, Mint feljebb említettük egy hosszabb ideje tartó párkapcsolatban nincsenek tabu témák, így ha megkérdezi a párod, hogy mit csinálsz, lazán rávágod az igazságot.

11, Pontosan az ilyen esetek miatt mondják azt, hogy a sminknek van a legnagyobb ereje a világon. A nők képesek bármilyen alakot ölteni, ami néha teljesen megrémiszti a férfiakat.

12, Egy hosszú ideje tartó párkapcsolatban már mindenki mer mindenki előtt pukizni, sőt egymást szivatják vele a felek. Ilyenkor szokták azt mondani az nevet, aki utoljára nevet.

A te párkapcsolatod is ilyen?

betöltés...