20 illusztráció, amik őszintén bemutatják a valódi világot

Yuval Robichek egy izraeli származású illusztrátor, aki egyedülálló tehetséggel van megáldva. Olyan képeket szokott készíteni, mely a való világ dolgait foglalja össze a mai modern kori felfogás alapján. Egyszerűen megrajzolt műveit pereken át lehetne nézni, hiszen süt róla az igazság és az őszinteség. Minden általa létrehozott illusztrációnak mély jelentése van, amit mindenki csak akkor fog megérteni, ha végignézi kreálmányait. A művész megtalálható Isntagramon a “Yuval Robichek” név alatt, melyet már több, mint 20.000 ember követ.

Mai cikkünkben az ő őszinte képeit hoztuk el nektek, és lerántjuk a leplet a való világról.

1, Ebből is látszik, hogy sosem az a virág kell, ami legközelebb van, hanem, ami a legtávolabb.

2, Sajnálatos módon a mai modern világban a legtöbb ember pontosan így működik. (Tisztelet a kivételnek!)

3, Ez a kép tökéletesen szemlélteti, hogy mennyire labilis és illékony az ígért szó.

4, A mai modern társadalmat már csak az elektronikai eszközök és a közösségi oldalak érdeklik. Ennek köszönhetően szép lassan eltűnik a szemtől-szembeni kommunikáció és a barátság is.

5, Így működik manapság a szerelem. A rengeteg társkereső applikációval egy gombnyomással kiválaszthatod, hogy ki számodra a legszimpatikusabb.

6, Sokan megpróbálják magukat másmilyennek mutatni, amivel az a legnagyobb probléma, hogy a hazugság hamar kiderül.

7, Te döntöd el, hogy melyik utat választod az életedben. Amellé teszed le a voksod, mely a jövő fele visz, vagy amelyik visszafordít a múltba.

8, Az emberek azért készítettnek tetoválást, hogy palástolják igazi mivoltukat. A különböző komplexitások miatt teszik le voksukat a varratok mellett.

9, A szülők mindent megtesznek azért, hogy a tapasztalataikat, véleményüket megosszák gyermekeikkel, hogy ők akkor is jó döntéseket hozzanak, ha már nem lehetnek mellettük őseik.

10, Minden dolog csak nézőpont kérdése. Ha valamit szépnek akarsz látni, az szép is lesz, de ha nem, akkor nincs mit tenni.

11, Az emberek sajnos nem veszik észre, hogy mennyi kárt tesznek a bolygóval. Addig fog ez menni, míg egy nap a Föld fel nem mondja a szolgálatot.

12, Nem mindig az a legjobb, aki a legsportosabb, legizmosabb külsővel rendelkezik, vagy helyes arccal van megáldva. A lényeg a belső.

13, A média számtalanszor csinál olyat, hogy egy adott szituáció csak egy bizonyos részletét ragadják ki, és úgy állítják be, mintha, de közben mégse.

14, Egy ilyen helyen csak a csendet, a nyugalmat kell élvezni, a szellő simogató érintését és a nap melegét.

15, Bizonyára mindeninek ismerős ez a helyzet. Ahelyett, hogy odamennének egymáshoz és beszélgetnének, inkább képet csinálnak egymásról.

16, Szó szerint mindent egyetlen mozdulattal tönkre lehet tenni, legyen az karrier, család vagy épp a természet.

17, Az egyik embernek hamarosan lejár, ám a másiknak pont akkor indul be. Ez nagyon szépen szemlélteti az élet működését.

18, Egy idő után minden út ahhoz a bizonyos testi kapcsolathoz fog vezetni.

19, A társadalmi kirekesztés olyan fájdalom, amivel nem mindenki tud megbirkózni.

20, Van, aki még tudja mi a jó az életben, ám egy idő után ő is el fogja veszíteni saját magát.

Ti mit gondoltok ezekről a képekről?

betöltés...