12 fantasztikus férfi, aki elfeledteti velünk a szépség megszokott sztenderdjeit

Szuper, ha az élettől kapsz egy óriási előnyt, például azt, hogy jóképű férfinak születsz, aki mintha a divatmagazinokból lépett volna elő. De még jobb, ha nem érdekelnek a szépségideálok, ahogyan azt elmondhatjuk a következő összeállításban szereplő férfiakról. Ők nemcsak, hogy elfogadták önmagukat, de azt is képesek voltak elérni, hogy az egész világ megkedvelje őket.
Ha te is szereted a világban és az életben a sokféleséget, nézd meg ezeket a magabiztos férfiakat, akik megtalálták a saját útjukat az önkifejezéshez.

1. Christiano – színész

A tüzes vörös hajú férfi egy brazil YouTube blogger és színész. Szabadidejében Christiano a csatornájára gyárt új videókat és imád túrázni. Ezeket a pillanatokat is szívesen osztja meg követőivel.

2. Bera – énekes

Bera Ivanishvili vagy egyszerűbben Bera énekes és dalszövegíró, aki Franciaországban született. Családjában pedig nem ő az egyetlen albínó. Bátyja, Tsotne olyan, mintha a kicsinyített mása lenne, talán belőle is zenész lesz majd.

3. Moostapha – modell

A dél-afrikai férfi profi modell. Vitiligója van, ennek köszönheti különleges kinézetét és azt, hogy a modellügynökségek csak úgy kapkodnak érte.

4. Sanele Junior Xaba – modell

Ahogyan egyre népszerűbb lett, Sanele elkezdte arra használni az ismertségét, hogy felhívja a figyelmet a divatiparban tevékenykedő albínókra. Bár ma már az albínóknak is jóval több lehetőségük van, még mindig nem annyi, mint az átlagembereknek. Egy reklámfilm készítéséhez vagy egy fotózáshoz ritkán hívják az ilyen modelleket. Leginkább provokatív, különleges projektekhez kérik fel őket.

5. Nikolay Matannov – sportoló

Ki gondolta, hogy a Jakutföldről származó Nikolay tökéletes lesz amerikai indiánként? A profi sportoló különleges külseje nagyon sok fotós érdeklődését felkeltette. Egyesek a Mulan című film férfi főszereplőjéhez hasonlítják. Nikolay nem gondolja magát különösebben vonzónak, szerinte bárkinek lehet olyan teste, mint neki.

6. Hairfreaky long hair – blogger

A Hairfreaky long hair néven ismertté vált férfinak elég szokatlan hobbija van: olyan hosszúra akarja növeszteni a haját, amennyire csak lehetséges. Aki kritizálja, annak csak annyit mond, egy ilyen csodabogárnak semmi sem lehet túl hosszú. A legnagyobb gondja nem a hajmosással, hanem a szárítással van. Több órán át kell mozdulatlanul ülnie hozzá, hiszen hajszárítót nem használ, nehogy károsítsa a hajkoronáját.

7. Samuel Friberg – blogger

A fiatal francia férfi az arcán lévő vörös folttal megosztja a közönséget. Függetlenül attól, hogy van, akinek tetszik és van, akinek nem, tagadhatatlan, hogy igazi egyedi jelenség.

8. Kaine Buffonge – modell

Mikor szeplős arcával belépett a divatvilágba, Kaine elég gyorsan feljebb jutott a ranglétrán. De állítja, ez mégsem volt olyan egyszerű. Sosem akart modell lenni, kifejezetten utálta, ha fotózzák, és félénk volt a kinézete miatt. Szerencsére, voltak körülötte olyan emberek, akik ennek az ellenkezőjét erősítették benne. Amire szüksége van, az semmi más, csak egy csipet önbizalom.

9. Zhengyang Zhang – modell

Egyike azon modelleknek, akiket az ember nem felejt el egykönnyen. Nézd meg azt is, mit visel! Közel 10 éven át tanult hagyományos kínai táncot, tehát igazi művészlélek. Elmondta, hogy a való életben, a hétköznapokban nem úgy öltözik és nem úgy viselkedik, mint a színpadon.

10. Karim Mousseau

Fiatal kora ellenére már tapasztaltnak mondható a modellvilágban. De csalódott, ezért fel is hagyott karrierje építésével. Elmondta, hogy talán néhány év múlva újra folytatni fogja, de jelenleg más tervei vannak.

11. Danil Kudryavtsev – modell

A moszkvai modell földöntúli kinézete szerte a világon vonzza a fotósokat. Annak ellenére, hogy nagyon sokat utazik, Danil energetikai tanulmányait végzi éppen.

12. Javier Botet – színész

Javier egy ritka genetikai rendellenességgel, Marfan-szindrómával született. Az ilyen betegséggel élőknek az átlagosnál hosszabb csontjai vannak, magasak, vékonyak, végtagjaik és ujjaik hosszúak. De hihetetlenül rugalmasak. Betegségük folyamatos kezelést igényel.
Javier talán ennek is köszönheti, hogy remek horror-színész vált belőle. Nincs szüksége túl sok speciális effektre, hogy eljátssza a szerepeit.

BÓNUSZ: Az új amerikai ideál

A szépségipar végre rájöhetne, hogy hihetetlen mennyiségű pénzt költeni fotózásokra és népszerűsíteni a szépségideálokat nem biztos, hogy megéri. A kiszámíthatatlanság és a humor az, amitől valaki igazi ideállá válhat. Joshua Varozza nem nevezhető éppen ideálnak, de a vicc kedvéért készített egy naptárhoz egy fotósorozatot, amit mindenki imád.
Joshua elmondta: “Nemzetközi szexszimbólumnak lenni nem könnyű. Néha méregtelenítek és ténylegesen dolgozom.”

betöltés...