200 tetoválás borítja testét, még a szemeit is kivarratta. Íme a képek a 24 éves lányról

betöltés...

Tény és való, hogy ma már szinte minden embernek van tetoválása vagy piercinge. Ezekkel a testdíszítő ékszerekkel és mintákkal az emberek feltűnőbbé akarják tenni magukat. Ha hiszitek, ha nem sokan szenvedne valamilyen komplexustól, amit egyesek így próbálnak meg elfedni. A legtöbb nő nincs megelégedve magával, ami nem csoda, hiszen a közösségi oldalak megállás nélkül az sulykolják az emberbe, hogy a lapos has, a platina szőke vagy fekete haj, a hosszú combok, telt ajkak, nagy idomoktól lesz valaki “tökéletes”. Mivel a tökéletesség szubjektív dolog ezért nem lehet pontosan meghatározni milyen is az.

Cikkünk főszereplője sem volt túlságosan kibékülve magával, aminek következtében tetoválást csináltatott. Mire betöltötte a 18-at már három varrat díszítette a testét. De itt nem állt meg.

Amber egy teljesen átlagos külsejű lány volt, aki után azért elég gyakran megfordultak a fiúk. Szőke haja a vállaira omlott, angyali és ártatlan tekintetért pedig oda voltak a srácok. Amber valahogy mégsem érezte jól magát a bőrében. Egyik napról a másikra jött neki az őrült ötlet, hogy ő drasztikusan megváltoztatja külsejét. Elkezdett tetoválásokat csináltatni és piercingeket beültetni a testébe, sőt még a nyelvét is felvágatta és a szemeit kékre festette.

Ha valaki meglátta ő az utcán tátott szájjal nézte, hogy is néz ki ő valójában. Teljesen le tudott vele másokat sokkolni, ami nagyon tetszett neki. Voltak, akik még így is vonzónak találták megjelenését.

Így nézett ki az átalakulás előtt.

A legtöbb ember leginkább a ketté vágott nyelve miatt döbbent le, ugyanis úgy tudta azokat mozgatni külön-külön, mintha nem is egy szerv részei lennének. Szó szerint olyan a nyelve, mint egy kígyónak. Sokan elgondolkodtak azon, ha ennyi mindent megváltoztatott magán, akkor bizonyára plasztikai sebésznél is járt. Ez nem igaz, ebben az értelemben kés alá még nem feküdt és nem is szándékozik, mert elmondása szerint most nagyjából elégedett magával.

A procedúra előtt egy gyönyörű fiatal lány volt, de valahol az élete megváltozott.

Ezen a képen csak egy átmeneti állapotot láthatunk, mert már nem így néz ki a fiatal leányzó. Pedig eme megjelenésével még nem is lett volna gond, egy bevállalósabb vagy hasonló stílust képviselő srác biztos, hogy megkedvelte volna. De ez a múlt…

Itt látható a nyelve, mely ketté van vágva, és olyan akár a kígyók nyelve. Szerintetek is tök para nem? Ha magyar forintra számolnánk át az eddig elköltött pénzét, akkor több milliónál járna.

Az egész testét tetőtől talpig tetoválások borítják, melyből összesen 200 van, bár ahogy látjuk vannak még üres részek, ahova még csináltathat valamit.

Amber jelenleg ilyen külsővel éli az életét. Befestette platina szőke haját kékre és az arcát is kitetováltatta.

Elhoztunk nektek egy videót az átalakulásáról.

Ti mit gondoltok? Megérte az a sok-sok varratás, piercing lövetés, hajfestés, nyelv elvágatás??

betöltés...