Ez a 9 őszinte kép bemutatja, milyen egy igazi és boldog szerelem.

Létezik egy érzés a világon, amihez mindenkinek joga van, ám csak kevesen tapasztalják meg teljes erejét. Bizony a szerelemről van szó. Sokan szeretnék megtapasztalni milyen lehet az a szerelem, ami képes a fellegekbe repíteni és amiért a szíved-lelked odaadnád. Sajnos csak keveseknek adatik meg, hogy elsőre megtalálják azt a személyt, akivel minden klappol a kapcsolatban. Rengeteg idő és energia szükséges ahhoz, hogy rátalálj az igazira, aki valóban úgy szeret, ahogy vagy, nem akar megváltoztatni és te sem őt. Akire jóban-rosszban mindig számíthatsz és akivel meg tudod beszélni a nézeteltéréseket ordibálás nélkül. Nyilván most azt gondolod, hogy ilyen csak a mesékben létezik, de valójában ez nem igaz. Egyesek úgy gondolják, hogy mindenkinek van egy megfelelő párja a világon, aki boldoggá teheti őket, csak meg kell találni.

Raffaele Marinetti egy olasz származású tehetséges illusztrátor, aki egy nagyon romantikus alkat, ezért is szeret skicceket készíteni olyan párokról, akik között dúl a szerelem. A férfi meg akarja mutatni, mi történik az emberekkel akkor, amikor a négy fal között vannak. Ezek a legőszintébb percek, hiszen ilyenkor senkinek sem kell megjátszaniuk magukat, mert csak egymásnak kell élniük. A munkáiból most összegyűjtöttünk párat és bemutatjuk, hogy az ő szemszögéből nézve, milyen egy igazi és boldog szerelem.

A reggeli ölelésnél és kávézásnál nincs jobb a világon.

A legpihentetőbb és legnyugtatóbb tevékenység a hétvégén egymással összebújva aludni.

A legbiztonságosabb hely az egész világon a szerelmünk karjaiban van.

Sokan nem tudják, de a homlokcsók a tisztelet és az érzelmi kötődés jele, ha a párod rendszeresen ad a homlokodra puszit, akkor tudod, hogy szíve minden szeretetével szeret téged.

Sokkal pihentetőbb a szundi, ha a párod veled van.

A hétvégi mókázásokat semmilyen kirándulás és vidámpark nem tudja helyettesíteni.

Ha tehetnéd ezekben a percekben állítanád meg az időt, hogy a pillanat örök maradjon.

Akkor vagy a legboldogabb, mikor egy hosszú és stresszes munkanap végén végre együtt lehettek.

Mindegy milyen pózban fekszetek, csak egymás közelében legyetek, ahol érezhetitek a másik testének melegét.

Ti is éreztetek már ilyen elsöprő szerelmet valaki iránt?

betöltés...