7 ok, amiért érdemes levágatni a hajad

Elmúlt már az az idő, amikor csak a hosszú hajú nőket tartották szépnek. Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a rövid hajú nők. Egy rövid hajat tudni kell viselni, ami magabiztosságról árulkodik, viselője pedig megfelelő önbizalommal rendelkezik, hogy tudja viselni. A fodrászok is jól tudják ezt, és előszeretettel vágnak egy szuper modern rövid hajat, mivel rengeteg fantázia van egy rövid hajban. Nemcsak a hétköznapi emberek vágnak bele ekkora változásba, hanem a hírességek között is egyre többen próbálják ki ezt a fazont.

  1. A rövid hajú nőket előbb veszik észre.

Régebben azt tartották, hogy a szőke nőket veszik előbb észre, de ma már inkább a rövid hajúakat. Egyből kitűnnek a tömegből, és sok férfinak akad meg a szeme egy gyönyörű, rövid hajú nőn. Egy remek pixie fazon különleges megjelenést kölcsönöz viselőjének.

2. Jobban lehet látni az arcot!

Biztos láttál már a neten egy-két divatbemutatót, ahol a hosszú hajú modellek haját hátrafogják. Ennek nagyon egyszerű oka van: a hajjal lehet takargatni az arcot, a hibákat. A férfiak pedig szeretik látni a női arcot és különösen vonzó számukra a nyak.

3. Sok híresség adhat ihletet!

Ha gondolkozunk a drasztikus hajvágáson, érdemes fellapozni az újságokat és egyből rájövünk, mennyi híresség vállalja be. A férfiak is tudják ezt, sokszor ők adnak tanácsot, hogy kinek a haját nézzük meg.

4. Sok időt vesz igénybe a hosszú haj!

A rövid haj kezelése kicsit nehezebb, ha elalusszuk, de alapvetően a formázás sokkal rövidebb ideig tart, így párunknak nem kell órákat várni ránk. Ők ezt jobban értékelik, mint a loknikat, amiket 1,5 órán át csináltál.

5. Rövid haj = magabiztosság!

Nem mindenki meri bevállalni a rövid frizurát. Ehhez egy megfelelő mennyiségű önbizalomra és magabiztosságra van szükség. Fontos, ha rászánjuk magunkat, akkor utána ne bánjuk meg, hanem élvezzük a változást.

6. Nem akadályoz meg a puszikban.

Sok férfi nem szereti, ha közelebb bújik kedveséhez és a szájába, arcába lóg a haja. Sok mindenkit pedig zavar, hogy mindenhol hosszú hajszálak vannak.

7. Sokat törődik a külsejével.

Ha rövid hajat vágattunk, azt ugyanúgy kell ápolni, és hogy a fazon megmaradjon, többször kell a fodrászt is meglátogatni, így nem igaz az, hogy egy rövid haj kevesebb törődést igényelne. Ti bevállalnátok?

betöltés...