3 jel, amiből rájössz, hogy a legjobb barátod szerelmes beléd

Mindenkinek van egy jó barátja az ellenkező nemből, akivel egy hullámhosszon van és szinte szavak nélkül is megértik egymást. Egy párt ugyan nem alkotnak, de talán eszükbe jut, hogy vajon miért van ez így. A következő három jel arra utal, hogy bizony a legjobb barátod beléd van esve.

Szokatlanul érzékeny lesz

Ha a legjobb barátod eddig vicces és kedves volt veled, most viszont egy-egy történetre vagy kijelentésedre érzékenyen reagál vagy megsértődik, te pedig egyáltalán nem tartod ezt indokoltnak, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy többet érez irántad, mint barátságot. Ez okozza az aggodalmát, rossz kedvét, esetleg féltékenységi jeleneteit.

Úgy érezheted, a barátságotok már nem a régi, sőt, távolabb érzed magad tőle. Mindez azért van, mert az érzései megváltoztak, vagyis nem te okoztad ezt. A férfiak egyáltalán nem szeretik, ha érzékenynek vagy sebezhetőnek tűnnek. Neki kell eldöntenie, hogy elmondja-e neked, hogy mit érez vagy magában leküzdi ezeket az érzelmeket.

Nem veszi észre a hibáidat

Azt tapasztalod, hogy már nem tárgyilagos veled és a hibáiddal sem foglalkozik. Korábban mindig elmondta neked, ha hibát követtél el, ez a viselkedés és őszinteség már elmarad. Negatív véleményét finoman igyekszik megfogalmazni, éppen azért, hogy ne bántson meg téged.

Folyamatosan bókol és dicsér téged, a szerelemtől nem veszi észre a hibáidat sem. Csakis az előnyös oldaladat látja, tetteidet és vonásaidat aranyosnak és kedvesnek találja. Ha beléd van zúgva, elvakítja őt a rózsaszín köd.

A megszokottnál közelebb enged magához

Egy párkapcsolatban is időbe telik közel engedni magunkhoz a szerelmünket. Viszont, ha már eleve barátok vagytok, ez a folyamat sokkal könnyebb. Nem a nulláról kezdtek, ismeritek egymás személyiségét és gondolatvilágát. Ha a barátod közel enged magához, arra utal, hogy érez irántad valamit. A közeledése azonban, más minőségű, ugyanis elkezd magáról és a családjáról beszélni, arról, hogy komoly kapcsolatra és biztos jövőre vágyik.

Gyakran beszél az élet nagy dolgairól, olyan eseményekre hív, olyan programokat szervez, amikre eddig a párjával ment. Ez nemcsak azt sugallja, hogy szerelmes beléd, hanem ez egyfajta teszt arra, hogy működne-e a kapcsolatotok a valóságban.

betöltés...