15 dolog, ami csak a legjobb barátnőkre jellemző – Íme a részletek

Az embernek szüksége van egy legjobb barátra vagy barátnőre. Egy olyan emberre, akivel mindent megoszthat. Bármikor és bárhol lehet rá számítani, legyen akár az éjszaka közepe. Akinek elmondhatunk bármit, mert tudjuk, hogy köztünk marad. Akinek úgy beszélhetünk dolgainkról, érzéseinkről vagy tetteinkről, akkor is, ha az éppen nagyon kínos, hogy nem ítél el. Aki mindenről őszintén elmondja véleményét, mi pedig nem sértődünk meg, bármi legyen is az. Aki szinte a testvérünk, aki szeret minket és mi is szeretjük őt.

Egy nő esetében pedig, kifejezetten fontos, hogy legyen egy legjobb barátnő, akivel nemcsak kikapcsolódhat, hanem aki a teljes bizalmát élvezi minden témában. Természetesen nem azt állítjuk, hogy férfiaknak nincs erre szüksége, de egy legjobb barát korántsem olyan, mint egy legjobb barátnő.

Cikkünkben megosztunk veled tizenöt dolgot, amit csakis a legjobb barátnők tesznek, ugyanis a legjobb barátnő fogalma nem merül ki pusztán a tettekben. A legjobb barátnő tulajdonképpen egy lelki társ.

Egy legjobb barátnő veled együtt fejti meg a valóságot, olyan “jelentős” bizonyítékok segítségével, mint a közösségi oldalakról gyűjtött információk, például arról a pasiról, aki épp nagyon tetszik neked.

Bármi történik veled, mint például szakítás, lánykérés vagy esküvő, bármikor beszélhetsz vele róla. Sokadszorra sem lesz unalmas ugyanaz a sztori.

Egy-egy alkalommal akár egy ágyban is alhattok, ölelkezve, akkor sem találjátok ezt furcsának.

Bármilyen személyes vagy intim részletet is megoszthatsz vele, ő ugyanis végig hallgat és elemzi a problémádat. Továbbá, ha segítséget kérsz, ő segít. Mindent megtesz annak érdekében, hogy jobban érezd magad.

Ismeri a jelszavad, ráadásul mindenhova. A telefonod vagy akár a bankkártyád pin kódját is. Pénzt is vehet fel helyetted, tudod, hogy bízhatsz benne, nem fog meglopni. Közösségi oldaladra is posztolhat, mert annyira ismer, hogy úgy ír, mintha ő lenne te. Gondolataitok teljesen egy húron pendülnek, így senkinek sem tűnne fel, hogy nem te osztottad meg az adott bejegyzést.

Szavak nélkül is megértitek egymást, valamint olyan kommunikációs módszert fejlesztettek ki, amit csak ti értetek.

Őszinteségednek nem kell határt szabnod, bármit elmondhatsz vagy bevallhatsz, beszélhetsz előtte csúnyán és a dühödet is kiadhatod, egy pillanatra sem kell visszafognod magad.

Ha összejössz valakivel, akár csak egy éjszakára, másnap reggel azonnal felhívod őt és elmesélsz mindent töviről hegyire, neki pedig eszében sincs kioktatni vagy órákig tartó szentbeszédet tartani.

Bármilyen apróság történik veled az életben, te beszámolsz neki róla, még akkor is, ha az hatalmas butaság. Sőt, egy egész napon át képesek vagytok a semmiről beszélgetni, de ti még ezt is izgalmasnak találjátok.

Ha te gyűlölsz valakit, akkor a barátnőd is. Ja, ez fordítva is igaz.

Ha a helyzet úgy kívánja, kódneveket alkalmaztok, hogy mások ne tudják, miről vagy éppen kiről beszéltek.

Az sem okoz problémát, ha ruha nélkül látjátok egymást.

Furcsábbnál furcsább dolgokat osztatok meg egymással, ennek ellenére ez nektek egyáltalán nem furcsa.

A legjobb barátod nem ítél el. Mindegy, miről van szó. Legyen rendkívül kínos vagy fontos dolog. Még akkor sem ítélkezik, ha azt valóban megérdemelnéd.

Nos, Hölgyeim! Mit gondoltok erről?

betöltés...