Ez a nagypapa 10 pontba gyűjtötte, ki udvarolhat csinos unokájának!

Amikor megszületik egy gyermek a legkevésbé sem gondol arra senki sem, hogy bizony egyszer udvarolni fognak neki, vagy ő akar udvarolni. Az idő nagyon gyorsan megy, főleg ha az embernek gyereke van, de tény, hogy egyik pillanatról a másikra lesznek felnőttek. Elkezdik felfedezni és keresni önmagukat, ismerkednek, randizgatnak, amit sokan nehezen fogadnak el. Mindenki próbálja egy minden tekintetben a legjobb irányba terelni a gyermekét, és elmagyarázni, hogy milyen emberrel érdemes randizni. Ez egy lány esetében sokkal kiélezettebb, hiszen senki sem akarja őket zokogni látni. Pedig sokszor sokat csalódik az ember fiatalon, de ebből is tanul. A minap az Instagramon egy kedves lány közzétett egy listát, amelyet a nagypapája írt a leendő udvarlóknak. A lista futótűzként kezdett terjedni a közösségi oldalon, és rendkívül nagy népszerűségre tett szert. Viszont,minden elismerésünk annak, aki komolyan veszi ezt a listát,és teljesíti.

1.

Fontos, hogy legyen katolikus!

A nagypapa rendkívül vallásos, így próbálja affelé terelgetni unokáját is, hogy ugyanolyan vallású fiúval legyen. Talán együtt akarnak menni a vasárnapi misére?!

2.

Erősen ajánlott, hogy szurkoljon a Celticnek!

Nemcsak vallásos, de hatalmas drukker. Talán még egy meccsre is kiviszi majd a jelöltet. Főleg egy amerikainál ez nem mindegy, talán talál a nagypapa még egy Celtic-szurkolót, akit még szeret is.

3.

Mindenképp legyen munkája!

Ez nemcsak  szerelem keresésénél jön jól. De szerintem nem kell magyarázni és megindokolni ezt a részt a listán. Egy léhűtőre sehol sincsen szükség.

4.

Szeressen engem!

Nemcsak az unokát, de az egész családot el kell ilyenkor fogadni. De a legfontosabb, hogy a leányzót boldoggá tegye, és ezt a legjobban a szerelemmel és a szeretettel tudja.

5.

És én is szeressem őt!

Ennek oda-vissza kell működnie.Egy kapcsolaton mindig kell dolgozni, és ez ne csak egyoldalú legyen. Meg is értjük a nagypapa aggodalmait, hiszen az unokája gyönyörű!

6.

Álljon megfelelően, jól anyagilag!

Itt a nagypapa arra gondolt, hogy ha elindulnak kávézni, ne az unoka fizessen. Tudja meghívni egy sütire, moziba. A mai világban ezek a gesztusok egyébként egyre inkább kezdenek kikopni, vagy átalakulni.

7.

Nem nézhet más lányokra, még a szeme sarkából sem!

A papa kicsit szigorú, de érthető. Ne nézegessen az unokája mellett más lányokra,mikor a legnagyobb kincs mellette áll. Sok fiú ezt elfelejtni, és több vasat tart egyszerre  tűzben. Az ilyet eléggé nagy ívben el kell kerülni!

8.

Nagyon kedvesnek és figyelmesnek kell lennie!

Illemtudó és udvarias legyen. A legszomorúbb, hogy ezt a mai világban ki kell emelni. Bókolni kell, az ajtót kinyitni előtte,kihúzni a széket…

9.

Legyen egy autója!

Mindenkinek más a véleménye erről a témáról, a papa fontosnak tartotta, hogy legyen autója. Sajnos nem mindenki tud fiatalon autót vásárolni, de talán ha az eddig pontokat teljesítette,  kicsit engedekényebb lesz a nagypapa.

10.

Mindig, ha együtt mentek valamerre, neki kell fizetnie a számlát, neki kell meghívnia!

A papa még egy másik generáció szülötte, ahol természetes volt, hogy mindent a férfi fizet. Ma is illik meghívni szívünk választottját,de ma már általában közösen állják a számlát.

betöltés...