Emlékeztek még a világ legszebb kislányára? Így néz ki napjainkban!

A világ legszebb kislányának titulált Thylane Blondeau már nem olyan fiatal, mint ahogy a legtöbb képen látszik. Csupán négy esztendős volt, mikor Jean Paul Gautier bemutatóján végigsétált a kifutón és mindenki csodájára járt szépségének.

Amikor betöltötte a tizennegyedik életévét a “Vouge” magazin felkérte őt, hogy szerepeljen a címoldalon. Ám sikerének és hírnevének csúcspontját valójában egyetlen fotónak köszönheti. Az a kép már bejárta az egész világot és valószínű még nem volt olyan ember, aki nem merült volna el igéző kék szemében. Rengetegen osztották meg a felvételt ezzel is még nagyobb hírnévre tett szert.

Mivel ennyien oda voltak érte, ezért megkapta a Világ leggyönyörűbb kislányának címét, amit azóta sem tudtak elvenni tőle. Legalábbis az internet népe nem hagyta, hogy elvegyék tőle ezt a rangot.

Azóta már tizenegy esztendő is eltelt, és ebből a szép kislányból, felnőtt igazi nő lett.

A francia származású Thylane jelenleg a tizenhetedik életévét tapossa, ami egy átlag embernek nem sok, de ha belegondolunk honnan indult akkor viszont szép teljesítmény. Szinte semmit nem változott arca, így ma is csodálatosan szép.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thylane (@thylaneblondeau) által megosztott bejegyzés,

Mint ahogy arra lehetett számítani a modell világban helyezkedett el, rendszeresen jönnek a felkérések, amit boldogan elfogad, hiszen egyszerűen imádja a kamerát, meg a kamera is őt.

Közösségi oldalait egyre többen és többen kezdik el követni és ma már több, mint 2,5 millió ember nézi lépten-nyomon az életét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thylane (@thylaneblondeau) által megosztott bejegyzés,

Szüleiről nem gyakran esett szó, de meg kell jegyeznünk, hogy édesapja híres futballista, akit Patrick Blondeau-nak hívnak, édesanyja Véronika Loubry pedig színésznőként és televíziós műsorvezetőként keresi kenyerét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thylane (@thylaneblondeau) által megosztott bejegyzés,

Amikor tíz éves volt és napvilágot látott a Vouge egyik magazinja, sok ember főként édesanyák teljesen fel voltak háborodva azon, amit láttak. Ismételten mondom, csak tíz esztendős volt, de már felnőtt női ruhákban és erős sminkben pompázott a fotósok előtt. Sokan úgy gondolták, hogy ehhez a megjelenéshez ő még nagyon fiatal és nem szabadna ennek kitenni őt.

Thylane  nem csak a modellkedést szerette volna kipróbálni, hanem azt is át szerette volna élni, milyen a színésznők élete. Miken mennek keresztül, hogy zajlik egy forgatás, hogyan kell felkészülniük egy-egy szerepre. Álma teljesült, mert szerepet kapott a “Belle és Sébastien – A kaland folytatódik” című gyermek kalandfilmben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thylane (@thylaneblondeau) által megosztott bejegyzés,

betöltés...