A Prodigy frontemberéről előkerült élete utolsó képe.

Mint, azt már néhány nappal ezelőtt lehoztuk a legendás Prodigy frontembere, név szerint Keith Flint életének 49. évében úgy döntött önkényesen elhagyja a földi világot.

Az előadóművészre otthonában találtak rá a hajnali órákban, akin már sajnálatos módon nem tudtak segíteni a mentősök. A nyomozás során kiderült, hogy nem történt idegenkezűség, ez pedig egyet jelentett. Keith saját maga vetett véget életének.

Zenekarbeli társa Liam Howlett a “The Prodigy official” nevű Instagram oldalon tette közzé a hírt, hogy barátja elhunyt. A férfi eleinte képtelen volt elhinni, hogy jó barátja, aki már-már a testvére volt, így távozott közülük. A rajongókat és az egész világot is meglepte ez az egész, eleinte azt hitték, hogy megint egy “kacsa” hírről van szó, hiszen nem ez lenne az első, hogy kamu sztorikat tesznek közzé hírességek haláláról a közösségi portálokon. De sajnos a hír igaznak bizonyult.

Viszont nemrég, napvilágot látott egy fotó, ami azon a tragikus napon készült róla egy futóverseny keretein belül. Az énekes a “Chelmsford Park Run” nevű versenyre nevezett be, ami egy 5 kilométeres táv és bizony nagyon jól teljesített rajta, mert 21 perc 22 másodperc alatt sikerült lefutnia.

Íme a fotó, ahol látható, hogy Keith valóban részt vett azon az ominózus futóversenyen.

A fényképet egy újságíró tette közzé saját twitter oldalán, akit Rob Hadgrafnak hívnak. Az énekest pedig úgy sikerült lencsevégre kapnia, hogy ő maga is futott a versenyen. Egyébként most már biztos, hogy ez volt a Prodigy frontemberének utolsó képe.

Nyugodjon békében és őszinte részvétünk az egész családnak! Egy legenda távozott közülünk.

betöltés...