Több, mint három hónapig csak fénnyel táplálkozott ez a lány – Így néz ki most

Bizonyára te is hallottad már, hogy valaki azt mondja “Lassan már fényevők leszünk”. Nos ezt a mondatot hajlamosak vagyunk elviccelni holott nem kellene mert tényleg van, aki megpróbál erre az “étkezésre” rászokni. Ha azt gondolod, hogy most is csak viccelünk és amúgy nincs olyan ember, aki ezzel a furcsa dologgal próbálkozna, akkor bizony tévedsz ugyanis cikkünk főszereplője fénnyel kezdett táplálkozni.

Olyanról már sokszor hallottunk, hogy valaki egyedileg összerakott diétára, étrendre szokik rá, hogy ezzel is néhány kilóval könnyebb legyen illetve, kicsit formáljon a testén mert nincs vele megelégedve, de szinte senki sem választaná csak a megjelenése végett az éhezést.

Jelenlegi posztunk főhősnője a húszas éveiben jár és úgy döntött, hogy ő márpedig fénnyel fog táplálkozni.

A fiatal influenszer leányzó kísérletének első 97 napjában semmi mást nem “evett” csak és kizárólag fényt és levegőt. Igen gondolom benned is felmerül a kérdés, hogy vajon, hogyan volt képes ennyi időn át életben maradni. Mindjárt eláruljuk.

Az amerikai származású Audra Bear névre hallgató hölgy több, mint 3 hónapon át nem fogyasztott szilárd halmazállapotú élelmet, csak és kizárólag ahogy feljebb is említettük fénnyel, levegővel, rengeteg pozitív energiával, illetve saját maga által elkészített smoothie italokkal csillapította étvágyát.

Audra kísérlete nemcsak az internetfelhasználókat sokkolta, hanem különböző szakembereket is, akik szerint ez egy nagyon veszélyes dolog. Több ember is felelőtlennek tartotta a lányt, ám ezzel ő mit sem törődött, tovább folytatta a tervét.

A 26 éves lány elárulta, hogy soha nem tervezte, hogy fel fog hagyni az evéssel, ám mikor belekezdett a kísérletbe napi szinten 40 percen át egyedi légzéstechnikát alkalmazott, ami az ötödik naptól fogva szó szerint megszüntette éhségérzetét.

Természetesen ennek fogyással kapcsolatos következménye is volt….

Régen bizony ő is ugyanúgy táplálkozott mint te vagy én, ám egy hirtelen jött ötlettől vezérelve felhagyott a szilárd táplálék fogyasztásával. 97 napon át folyamatosan fényt evett levegővel, szívta magába a pozitív energiákat, amit smoothiekkal fojtott le.

Kifejlesztett egye egyedi légzési technikát, melynek következtében napról napra egyre jobban csökkent éhségérzete és az ötödik naptól fogva már egyáltalán nem is volt éhes, így a szilárd halmazállapotú ételt sem kívánta már. Nehéz elképzelni nem igaz?

Ez alatt a három hónap alatt “csak” fél kilót dobott le, de állítása szerint sokkal több energiája lett, mint valaha. Sőt, azt mondta egészségesebben is érzi magát, mint amikor még evett rendes ételt.

Az orvosok és szakértő elmondása szerint ez egy nagyon veszélyes játék, mivel könnyen bele lehet halni. Elárulták, hogy nem ő az egyetlen olyan személy, aki megpróbált fénnyel táplálkozni. 2008-ban például egy berni egyetem hallgatója próbálkozott meg ezzel a kísérlettel, ám 10 nap alatt olyan kritikus és súlyos állapotba került, hogy azonnal fel kellett ötletével hagynia. Sajnos kiderült, hogy a rendszeres folyadékpótlás nem elegendő ahhoz, hogy az ember napokat kihúzzon.

Ennek következtében mindegy, hogy Audra mit állít nem szabad követni a példáját, mert sose lehet tudni, hogy más szervezete mit képes eltűrni és mit nem. Lehet, hogy a fiatal lány olyan fizikummal és génekkel rendelkezik, vagy csak egyszerűen olyan hatalma van agya felett, mellyel egyszerűen ki tudja húzni a napokat csak fénnyel. A szakértők mindenesetre azt ajánlják, hogy senki ne vegyen példát róla, és senki ne akarja őt utánozni, mert csúnya vége is lehet.

Ti mit gondoltok erről? Szerintetek igaz?

betöltés...