Szívhez szóló beszédet mondott az öltözőben a férfi kézilabda válogatott másodedzője

A magyar kézilabda válogatott világraszóló meglepetést okozott az Európa-bajnokságon. A brutálisan erős csoport ellenére veretlenül jutott tovább. A csodálatos élményt Chema Rodríguez pedig hálásan meg is köszönte a csapatnak.

A tanulni érkezett, megfiatalított válogatott, akiknek nem sok esélyt adtak, legyőzte Oroszországot, döntetlent játszott a vb-címvédő dánokkal, az utolsó csoportmeccsen pedig legyőzte azt az Izlandot, aki addig minden meccset behúzott. A magyarok ezzel csoportelsőként jutottak tovább, sőt a középdöntőbe két pontot is visznek magukkal.

“Haza akartam menni a családomhoz, most meg maradhatok veletek még egy hétig… Nem igazán tudok mit mondani. Ez elképesztő volt! Erre a pillanatra egész életetekben emlékezni fogtok. Én már mondhatok ilyet, mert öreg vagyok, és régóta kézilabdázom: ilyen, mint a mai, nagyon ritkán történik. Amit ti itt létrehoztatok, olyat nagyon nehéz találni, és pont emiatt nyertetek ma. Mindig emlékezzetek erre a napra! Köszönöm. Köszönöm, hogy itt lehetek veletek. Ezt a teljes stáb nevében mondhatom.”

betöltés...