23 meghökkentő tény, amit nagy eséllyel nem tudsz a férfiakról!

Amióta világ a világ, a nők fantáziáját a férfiak izgatják, a férfiakét pedig a nők…És ez így is van rendjén.
Természetesen a két nem alapvető különbségeivel mindenki tisztában van, azonban mindig akadnak olyan statisztikák, vagy érdekességek, amik meghökkentő tényeket tudnak prezentálni számunkra.

Az alábbi cikkünkben arra vállalkoztunk, hogy olyan nem mindennapi érdekességeket gyűjtünk össze az erősebbik nemről, amelyekkel nagy valószínűséggel még nem találkozhattál!

Kezdjünk is bele!

1. A nős férfiak, akiknek csinos, nőies feleségük van, sokkal elégedettebbek a házasságukkal.

2. A magassarkú cipőket valójában az erősebbik nem tagjai kezdték el hordani 1600-as években. A nők csupán azért kezdték el viselni ezeket a darabokat, hogy sokkal erősebbnek, férfiasabbak tűnjenek.

3. Egy férfi naponta kb. hatszor hazudik, dupla annyiszor, mint egy átlagos nő.

4. A hímneműek több mint fele, pontosabban 55\%-a azt gondolja, hogy egy sörözős-lazulós randi sokkal meghittebb, mint egy gyertyafényes vacsora.

5. 100 rendszeresen konditermet látogató férfiból 11 edzés közben ismeri meg párját.

6. Egy férfi átlagosan 7200x ejakulál élete során, ebből kb. 2000-et magának köszönhet.

7. A férfiak harmada retteg tőle, hogy nagyobb érdeklődés nyílik barátnője iránt, ha az súlyt veszít, ezért sokan nem támogatják őket a fogyásban.

8. Az erősebbik nem tagjai naponta átlagosan 19x gondol a testi együttlétre.

9. A férfiak fájdalomtűrő képessége nagyobb, így fájdalomcsillapítók szedésére kevésbé van szükségük.

10. Egy Kijevben elvégzett vizsgálat eredményeként megállapítható, hogy a férfiak 44 százaléka a születésnapját megelőző, vagy az azt követő hónapban hal meg.

11. A férfiak 50\%-kal kevesebbet pislognak, mint a nők.

12. Életük során kb. 1 évet töltenek el nők stírölésével.

13. Megközelítőleg 183 napot vesz igénybe az életükből a borotválkozás!

14. Magyarországon a csupán 8 általánost végzett férfiak várható élettartama átlagosan 12 évvel marad el azokétól, akik valamilyen felsőfokú végzettség birtokában vannak.

15. Állítólag sokkal termékenyebbek azon férfiak, akik feltűnően hosszú gyűrűsujjal rendelkeznek.

16. Egy francia autógyártó cég vizsgálata bebizonyította, hogy a hím neműek feje az ütközés bekövetkeztekor erősebben és tovább imbolyog, mint a nőké.

17. A férfiak arcán lényegesen vastagabb a bőr, mint a nőkén. No, de nem úgy. A jelenség fő oka, hogy nagyobbak a faggyúmirigyeik, melyek nagyobb mennyiségű zsírt termelnek, valamint a tesztoszteronnak köszönhetően arcszőrzetük is erősebb.

18. A felnőtt férfiak agya megközelítőleg 10\% -kal nagyobb, mint a nőké. Ez azzal magyarázható, hogy ők több izomtömeggel rendelkeznek, mint a nők, így az agyuknak több idegsejtre van szüksége a test irányításához.

19. A férfiak körében csaknem háromszor nagyobb valószínűséggel alakul ki valamilyen dolog iránti függőség.

20. A hűtlen férfiak IQ-ja bizonyítottan alacsonyabb, mint hűséges társaiké.

21. Egy átlagos felnőtt férfi kb. 50\% -kal több izomtömeggel és 50\% -kal kevesebb testzsírral rendelkezik, mint az átlagos felnőtt nő.

22. Egyes tudósok kutatásaik során felfigyeltek arra, hogy a férfiak és a nők agya valójában kissé eltérően működik. Ha egy feladatra összpontosítanak, a férfiak többnyire csak az agyuk egyik oldalát használják egy időben, és figyelmüket és összpontosításukat az aktuális feladatra fordítják. A nők azonban az agy mindkét oldalát egyidejűleg használják, ezáltal képessé válnak a többfeladatos problémák megoldására/elvégzésére.

23. A világ férfijainak megközelítőleg egyharmada körülmetélt.

Reméljük írásunk új információkkal szolgált neked!

Amennyiben tetszett cikkünk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is azt!

betöltés...