16 dolog, amiket tervezők álmodtak meg nekünk a hétköznapokba

Rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre, amit megkönnyíti a mindennapjainkat. Azonban a tervezők mindig fejlesztenek ki újakat, hogy még praktikusabb eszközöket tudjuk venni. Persze, ezek a design dolgok nem olcsók, de egy-kettő beszerzése fel tudja dobni az otthonunkat és a háztartásunkat. A tervezők manapság már nemcsak a praktikusságra adnak, hanem arra is, hogy azok jól nézzenek ki, így némelyik dolognak eléggé futurisztikus kinézete lett. De nézzük is, melyek ezek.

1. Egy angyal szárny alakú hátizsák. Nemcsak arra jó, hogy belepakold a cuccaidat, de mellette még a Mennyországban is érezheted magadat.

2. Egy függő sátor, ami leginkább egy nagy batyura emlékeztet minket, mindenesetre nagyon szívesen kipróbálnánk, milyen lehet benne aludni.

3. Ez a rák alakú fakanáltartó sem hétköznapi kinézetre, amellett, hogy rendkívül hasznos, még jól is néz ki.

4. Ha azon gondolkozunk, hogy hogyan tároljuk el a rengeteg konyhai eszközünket, remek megoldás lehet ez a fiókba szerelhető eszköztartó. Így még nagyon keresgetni sem kell, hogy merre lehet a merőkanál.

5. Sok mindenkit zavar, hogy a rengeteg fűszer elől van, és nem lehet őket elpakolni. Rengeteg fűszertartó megoldás létezik, de nekünk ez tetszik eddig a legjobban.

6. Nagyon hasznos tud lenni ez a papucs, ha épp felmosunk, de akkor is, ha nem akarjuk összejárkálni a felmosást. Mi gondolkozunk egy ilyen beszerzésén.

7. Sok tervező próbál megálmodni különböző lakáskiegészítőket, talán ez éppen a deszkásoknak kedvez a legjobban. Nekünk nagyon bejön, rendkívül egyedi, egy kis szakértelemmel talán mi magunk is meg tudnánk csinálni.

8. Ez a gyönyörű váza igazán jó kiegészítője lehet a nappalinak. Akár még virág nélkül is rendkívül feldobja a nappali hangulatát.

9. Ez a szék minden horgász álma: amellett, hogy kényelmes, még sok mindent bele is tudunk pakolni. Az alsó pakolós rész pedig hűtőként funkcionál, így még a limonádé sem fog kihűlni a pecázás során.

10. Ez nem egy sima bicikli, bár nagyon jól nézne ki annak is, hanem egy pizza szeletelő. Nagyon viccesen tud kinézni, ahogy pizzát szeletelünk vele, és a kitámasztónak köszönhetően még a pultot sem szószozzuk össze.

11. Egy szarv alakú termosz, ami tényleg nagyon egyedi, egyetlen gond vele, hogy tényleg csak kézben lehet cipelni, de ha már ilyet terveztek, biztos, hogy fog készülni mellé állvány is.

12. Elsőre inkább néznénk egy táblagépnek, tokban, mintsem szendvicstartónak. Ebből enni munkahelyen az ebédet, teljesen másképp fog esni, mint a műanyag társaiból. A legjobb benne, hogy környezetkímélő anyagokból állították össze.

13. Ezzel a mókás tésztaszűrővel még a bolognai készítése is könnyebben fog menni. Élmény vele leszűrni a tésztát.

14. Ez a csap felismeri az arcodat, a kézmosási szokásaidat, és elmenti. Tudja, mennyi vizet használsz el és mennyire melegre van szükséged.

15. Ez a szemüvegtartó állvány minden szemüveges álma. Így biztosak lehetünk abba, hogy a reggeli ébredésnél nem fogjuk véletlenül leverni az éjjeli szekrényről a szemüveget, mert ezen a szép állványon fog “csücsülni”.

16. Talán az egyik leghasznosabb ruha lesz a közeljövőben ez a okosfelső, amit kezdetben futóknak próbáltak kifejleszteni. Az ujja ötvözi az okosórák előnyeit, ami felső ujjába van beépítve. Eléggé futurisztikus, de mi el tudjuk képzelni, hogy egy idő után ilyenek veszik át az okosórák feletti uralmat.

betöltés...