Ez a 16 kép bepillantást enged az amerikaiak hálószobáiba!

Ahány ember, annyi szokás! Mindannyian ismerjük a mondást! Ha pedig egy másik nemzet szokásait, hétköznapjait vesszük górcső alá, egészen meglepő dolgokra bukkanhatunk.

Az amerikai származású fotós Barbara Peacock mindig valami kevésbé szokványos projekten töri a fejét, most azt eszelte ki, hogy bepillantást kér különböző amerikai emberek/családok hálószobájába, de nem úgy, ahogy azt mi gondoljuk.

A fotós az emberek szokásaira és körülményeire volt kíváncsi, az emberi sorsokat volt hivatott bemutatni egy helységen és annak ‘lakóinak’ egy röpke pillanatban megörökített cselekménye alapján.

Legújabb projektjével az amerikaiak egyéniségének bonyolultságát kívánta megragadni, ami a képek láttan remekül sikerült neki.
Útközben a legkülönösebb szerzeményekkel került kapcsolatba, a mélyen vallásosoktól, a legkonzervatívabb családokon keresztül, a leglazább emberekig bezárólag sokmindenkivel találkozott. Ez adja meg képei sava borsát, hisz fotói szavak nélkül képesek a legbensőségesebb dolgokat is kifejezni.

  1. Nyugalom a vadnyugaton

2. Kishíján kettesben

3. Egy öreg lakóautó rozsdás falai mögött

4. Hippi életérzés

5. Amikor nem csak a magánynak van valaki kiszolgáltatva

6. Legénylakás mélyén

7. Plüsskedvencekkel igaz csak az álom

8. A garzon határai

9. Fejedelmi gyerekszobában, mint egy hercegnő

10. Mindenki egy kupacon

11. Isten felé fordulva

12. A kamaszodás káosza

13. Nagyvárosi lustálkodás

14. Reggeli mélázás

15. Idegen ágyban

16. Egy igaz baráttal

Te hagynád, hogy egy idegen lefotózzon a saját hálószobádban?
Kíváncsian várjuk válaszod!

betöltés...